Update | Ch-ch-ch-ch-changes!

Okééé eh, hoi allemaal! Sorry voor mijn lange afwezigheid! Ik had het best druk de afgelopen tijd, en zit al een paar weken in een soort rare transitiefase. Dat wil zeggen, ik ben het beautybloggen een beetje zat! Helaas natuurlijk, want de afgelopen jaren was de ”online beauty community” één van mijn grootste interesses. Ik keek te pas en te onpas beauty video’s en las elke dag beautyblogs, maar de afgelopen paar weken is dit ineens een stuk minder geworden. Ik vind blogs lezen en YouTube video’s kijken nog steeds leuk, maar merk dat ik steeds vaker voor van-alles-wat bloggers/youtubers kies, dan voor specifieke beauty bloggers.

Okaaay eh, hi everybody! Sorry for my long absence! I was pretty busy for a while, en for the past few weeks I’ve been in some kind of weird transition phase. Which basically means that I’m getting a bit bored with beauty blogging! Unfortunately of course, because for the past years the ”online beauty community” was one of my main interests. I was watching beauty videos as much as I could, and would read beauty blogs every day, but the past couple of weeks I’ve been doing this a lot less. I still like reading blogs and watching YouTube videos, but I’ve noticed that I choose a-bit-of-everything bloggers/youtubers over specific beauty bloggers.


Het is niet zo dat ik beauty helemaal niet interessant meer vind. En één van mijn andere grote liefdes, mode, vind ik nog steeds heel leuk.. Maar ik ben gewoon een beetje klaar met de hele beauty community, en met youtubers die miljoenen abonnees hebben en duidelijk alleen nog voor het geld video’s maken. Een aantal van mijn (ooit) favoriete youtubers zijn veranderd in een soort beauty zombies die zonder enige emotie en lol – maar mét een dikke neplach – constant verkooppraatjes uitkramen. En ik word ook een beetje moe van al die botox en lip fillers. Beetje hard om dit zo te zeggen misschien, maar het is gewoon zo. Het aantal kleinere youtubers en bloggers dat ik volg, is daarentegen gestegen. Zij zijn namelijk (nog) wel gepassioneerd, en dus een stuk interessanter.

It’s not like I don’t find beauty interesting anymore. And I still really like one of my other great loves, fashion.. But I’m just a bit fed up with the beauty community, and with youtubers with millions of subscribers that are clearly only makes videos for the money. Several of my (once) favourite youtubers have changed into some kind of beauty zombies that basically just try to sell you things, without any fun, or emotion in their faces – except a big fake smile. And I’m also getting a bit tired of all that botox and those lip fillers. Maybe it’s a bit harsh to say it like this, but it’s the truth. The amount of smallers youtubers and bloggers I’ve been following has grown though, because they’re still passionate about what they’re doing, and therefore a lot more interesting.

Wat wil dit alles zeggen voor mijn blog? Want beauty is natuurlijk het hoofdonderwerp waar ik over schreef de afgelopen jaren. Het liefst zou ik van mijn blog een mengelmoesje maken van ál mijn interesses. Er zullen heus nog wel beauty reviews e.d. langskomen, maar ik wil wat meer gaan focussen op mode, en ook op dingen zoals kunst, tattoos, films, en allerlei andere dingen die me te binnen schieten. Er wordt gezegd dat het het beste is als je een ”niche” hebt in de blogwereld. En dat zal heus wel, maar frankly, my dear, I don’t give a damn! Hopelijk vinden jullie de nieuwe kant die ik op ga met mijn blog leuk! Bedankt voor het lezen, en voor jullie support!

What does this all mean for my blog? Because obviously beauty has been my main focus for the past years. I’d like to change my blog into a big melting pot of all my interests. There’ll still be beauty reviews and such in the future, but I also want to start focussing more on fashion content, and on things like art, tattoos, films, and whatever else pops into my head. They say it’s best to have a ”niche” in the blogging world. And that’s probably true, but frankly, my dear, I don’t give a damn! Hopefully you guys will like the direction I’m taking my blog in! Thanks for reading, and for your support!


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Plog | My holiday in the South of France
My summer holiday in five lipsticks
Update | Summer 2018

Puck van Rooij

2 thoughts on “Update | Ch-ch-ch-ch-changes!

  1. Jaaa, joh! Ik vind zulke persoonlijke blogs waarop álles passeert dat de blogger in kwestie interesseert juist superleuk om te volgen. En als een bepaald artikel me niet trekt, dan klik ik er gewoon niet op. Doe gewoon waar jij je goed bij voelt. :-)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s