My summer holiday in five lipsticks

Natuurlijk nam ik make-up mee toen ik voor een week naar Frankrijk ging. Ik nam een stel verschillende lipsticks mee, om wat keus te hebben, maar heb ze niet allemaal gedragen haha! Ik nam trouwens alleen liquid lipsticks mee, want die blijven vaak beter zitten (dus minder gedoe met touch ups), en ze smelten niet in de hitte zoals sommige bullet lipsticks doen – natuurlijk zijn de kansen dat dat gebeurt vrij klein, maar ik nam het zekere voor het onzekere. ;) Wil je weten welke lipsticks ik meenam? Lees dan verder!

Of course I took makeup with me when I went away to France for a week. I brought several different lipsticks, to have a bit of choice, but definitely didn’t wear all of them haha! Also, I ended up only taking liquid lipsticks because they usually last longer on the lips (less worrying about touch ups), and they won’t melt in the heat like some bullet lipsticks do – of course the chances of this happening are pretty small but I didn’t want to risk it. ;) Want to know which lipsticks I took with me? Read on!
P1120235-002

THE NUDES
De lipstickkleuren die ik meenam zijn niet echt heel bijzonder maar ik probeerde kleuren uit te kiezen die bij verschillende looks passen. Het is een beetje vaag welke van deze kleuren tellen als ”nudes” en welke als ”roze”, maar ik deed een poging ze te onderscheiden. Ten eerste nam ik de theBalm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick in de kleur ”Committed” mee. Dit is een hele mooie perzikachtige nude kleur. Echt een ”my lips but better” kleur voor mij. Hij voelt comfortabel op de lippen en blijft vrij goed zitten. Ik nam ook een cult classic mee: de Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in ”Lolita”. Een veel donkerdere nude. HIj is niet zo comfortabel als ”Committed” want hij droogt je lippen een beetje uit, maar het is niet heel storend en hij blijft goed zitten. 

The lipsticks colours I chose to bring aren’t exactly anything very special but I tried to choose colours that’d go with different looks. It’s also a bit hard to determine which of the colours count as ”nudes” and which as ”pinks”, but I tried. First of all I brought the theBalm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick in the shade ”Committed”. It’s a really nice peachy nude. Definitely a ”my lips but better” shade on me. It’s comfortable to wear and stays put quite well. I also brought a cult classic: the Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in ”Lolita”. A much darker nude. It’s not as comfortable on the lips as ”Committed” because it dries out your lips a bit, but it’s nothing too bad and stays on really well.
P1120239-001

THE PINKS & DARKS
De Too Faced Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick in ”Queen B” is een stuk rozer (en koeler) dan de twee lipsticks die ik hierboven noemde. Hierdoor is hij wat meer out of my comfort zone, maar ik vind de kleur toch heel tof! Daarnaast voelt hij comfortabel aan op de lippen. De Everlasting Liquid Lipstick in ”Mother” van Kat Von D is nΓ³g rozer! Een leuke, wat fellere kleur voor de zomer! Hij blijft net zo goed zitten als ”Lolita”. Droogt de lippen een beetje uit, maar met wat lippenbalsem eronder gaat het best! En als laatste nam ik de NYX Soft Matte Lip Cream in ”Budapest” mee. Een hele mooie, wat donkerdere roze/roodachtige kleur. Hij is – als we het hebben over hoe long lasting hij is – niet echt een liquid lipstick zoals de andere in deze post, maar hij heeft toch een mooie matte finish en voelt super comfortabel!

The Too Faced Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick in ”Queen B” is definitely a lot more pink (and cool toned) than the two lipsticks I mentioned above. This makes it a bit more out of my comfort zone, but I actually really love the colour! Not to mention the formula is very comfortable. The Everlasting Liquid Lipstick in ”Mother” by Kat Von D is even pinker! A really fun, slightly brighter colour for summer! It wears the same as ”Lolita”. Dries out the lips a little bit, but with a bit of lip balm underneath you’re good! And last but not least I took the NYX Soft Matte Lip Cream in ”Budapest”. A really nice darker pinky reddish colour. It’s less of a liquid lipstick – in terms of longevity – than the others mentioned, but still has a nice matte finish and is super comfortable to wear!
P1120248
P1120120-001

Welke lipsticks nam jij mee op vakantie? En wat is je favoriete zomer lipstickkleur?

Which lipsticks did you take with you on holiday? And what’s your favourite summer lip colour?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Eight summer beauty essentials
Review | Sukin Sunless Bronzing Gel
A few swimwear favourites | Spring/summer 2018

Puck van Rooij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s