The Interior Edit | Some homeware favourites

Hoe meer ik me focus op het zoeken naar een eigen woonplek, hoe meer ik me – natuurlijk – bezig houd met leuke interieur items. Sommige kan ik niet eens betalen (ik heb blijkbaar een dure smaak), maar a girl can dream, toch? ;) In deze post heb ik een aantal interieur favorieten verzameld om met jullie te delen. Wil je meer weten? Lees verder!

As I’m focussing more and more on getting my own place to live, I’m – of course – starting to look around for cute home stuff. Some of which I can’t afford (I have expensive taste apparently), but a girl can dream right? ;) In this post I’ve gathered a bunch of homeware favourites to share with you guys. Want to know more? Read on!
P1110417.JPG

Ik merk dat mijn smaak in interieur nogal veranderd is tijdens de afgelopen jaren. Toen ik 18 was kon je mij wakker maken voor een huis vol met ”oude zooi” (oftewel: vintage items). Ik hou nog steeds van oude dingen, maar ik heb het idee dat mijn ”stijl” nogal beïnvloed is door veel van de bloggers die ik de afgelopen jaren heb gevolgd. Ik hou wel van een beetje fluweel, millennial pink en goud, maar om het wat meer ”mijn stijl te maken” gooi ik er graag wat retro elementen doorheen – maar vintage items zijn natuurlijk moeilijk te linken, dus alles in deze post is nieuw haha! Wat is jouw favoriete interieur stijl?

I’ve noticed that my taste in homeware has changed a lot in the past years. When I was 18 years old I wanted a house full of ”old crap” (AKA vintage items). I still love me some old stuff, but I feel like my ”style” has been influenced a lot by the bloggers I’ve been following for the past years. I love a bit of velvet, millennial pink and gold, but to ”make it my own” I like to throw in some retro elements as well – but of course vintage items are hard to link, so everything in this post is new stuff haha! What’s your favourite interior style?

uo1-1   db1   uo2-2

hm5   hm12  ikea1

ww2             lb1         ww6

ww5     https://www.eastendprints.co.uk/products/terrace.html       an4

 


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Six cruelty free makeup favourites
Let’s get organised | How I store my makeup
How I became a scented candle person *insert candle emoji*

 

Puck van Rooij

2 thoughts on “The Interior Edit | Some homeware favourites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s