A few swimwear favourites | Spring/summer 2018

Het is officieel gezien nog geen zomer, maar we hebben hier in Nederland al best veel lekker weer gehad. En dat betekent natuurlijk: beach time! Tijd voor nieuwe zwemkleding! Ik heb de laatste tijd wat ”window shopping” gedaan op het internet, op zoek naar een nieuwe bikini – al moet ik zeggen dat ik ook een aantal mooie zwempakken tegen ben gekomen, en er één kopen errúg verleidelijk is haha! Ik wilde wat van de mooie zwemkleding die ik tegen ben gekomen met jullie delen. Wil je mijn favorieten zien? Lees dan verder!

It isn’t officially summer yet, but we’ve already had quite a few nice days here in the Netherlands. And what does that mean? Beach time! Time for some new swimwear! I’ve been browsing the internet a lot lately, on a hunt for a cute new bikini – though I must say, I’ve also seen a lot of nice swimsuits and am very tempted to buy one haha! I wanted to share some of the awesome swimwear items I came across with you guys. Want to see my favourites? Read on!
P1110401-002

Zoals je hieronder kunt zien ben ik meer een ”strakke, sporty designs met hier en daar cutouts” type, dan een ”schattige, gebloemde designs met ruches” type als we het hebben over zwemkleding, alhoewel ik ook zeker niet tegen bloemetjes en ruches ben. Alle opties hieronder passen goed bij veel verschillende lichaamstypes, en zijn redelijk geprijsd!

As you can see below I’m more of a ”sleek, sporty designs with some cut outs here and there” type, rather than a ”cutesy, frilly floral” type when it comes to swimwear, although I’m not against florals and frilliness either. All options shown below look good on many different body types, and are reasonably priced!

hm11  weekday2  asos1  topshop2
hm4  stories3  pb1  topshop6

Wat vind je van de favorieten die ik gekozen heb? Ben je van de bikini’s, of meer van de badpakken?

Do you like any of my favourite picks? Are you a bikini person, or do you prefer swimsuits?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Six cruelty free makeup favourites
New In | The perfect (faux) leather biker jacket? + OOTD
Let’s get organised | How I store my makeup

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s