Update | March 12th 2018

Hoi allemaal! Hoe gaat het ermee? Ik weet dat ik de afgelopen paar weken weer niks op mijn blog geplaatst heb, sorry daarvoor! Helaas gaat mijn medicatie momenteel weer met me aan de haal. Ik schrijf liever niet update na update, en klaag liever niet over hoe het met me gaat, maar aan de andere kant vind ik het wel zo eerlijk naar jullie toe om te laten weten waarom ik niks op mijn blog plaats. Dus, let’s get into it!

Hi guys! How are y’all doing? I know that for the past couple of weeks I’ve been absent from my blog again, sorry about that! Unfortunately my medication has been kicking my ass again lately. I don’t like writing update after update, and complaining about how I’m doing, but I also feel that it’s only fair that you guys know what’s going on when I’m not uploading anything on here. So, let’s get into it!
klokjes3

Zoals je misschien gelezen hebt in mijn vorige update post, heb ik mijn medicatie (in overleg met mijn psychiater natuurlijk) in de afgelopen 8 maanden meerdere keren veranderd. Helaas zijn geen van deze veranderingen succesvol gebleken. Op 1 januari dit jaar begon ik met een nieuw medicijn, omdat mijn oude medicatie me in een zombie veranderde die 11 uur slaap per nacht nodig had en overdag bijna niks voor elkaar kreeg. Het was de bedoeling dat de nieuwe medicatie me (hopelijk) wat actiever zou maken, maar in plaats daarvan heeft het me in een nog grotere zombie veranderd, die 13 (!) uur slaap per nacht nodig heeft en nΓ³g minder gedaan krijgt.

As you might’ve read in my previous update posts, I’ve been changing my medication (with my psychiatrist of course) several times during the past eight months or so. Unfortunately none of the changes have been succesful so far. On January the 1st this year I started another medication change, because my old medication was turning me into a zombie that needed 11 hours of sleep a night and barely got anything done during the day. This new medication was supposed to (hopefully) activate me more, but instead it’s turned me into an even bigger zombie that now needs 13 (!) hours of sleep a night and gets even less done.
P1100796-001

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe frustrerend het is wanneer je te moe en lusteloos bent om zelfs maar simpele alledaagse dingen te doen, door een klein pilletje. Ik hoor je al zeggen ”Waarom stop je dan niet gewoon met die medicatie?”, maar geloof me, dat is ook geen optie. Ik heb over een week weer een afspraak met mijn psychiater. Geen idee hoe dat zal gaan, en welke andere opties er zijn, maar we zien wel. Momenteel kan ik jullie wat mijn blog betreft helaas niets beloven. Ik ga proberen te schrijven, fotograferen en posten wanneer mogelijk. Bedankt voor jullie geduld!

You can probably imagine how frustrating it is when you’re basically too tired to even do simple everyday stuff, because of a little pill. I hear you thinking ”Why don’t you just stop using those meds?”, but believe me, that’s not an option either. I have another appointment with my psychiatrist in a week. No idea how that’ll go, and what other options there are, but we’ll see. Unfortunately I can’t promise you guys anything blog-wise for now. I’m going to try to write, take pictures and post when possible. Thanks for your patience!
x3


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Let’s get organised | How I store my makeup
How much is my face worth? | Daily makeup autumn 2017
How I became a scented candle person *insert candle emoji*

Puck van Rooij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s