Review | NYX That’s The Point Hella Fine Artistry Liner

Ik heb nooit succes gehad met pen eyeliners. Ze drogen bij mij – zonder uitzondering – na een paar weken gebruik volledig uit, hoe ik ze ook opberg. Ik snap gewoon niet wat ik fout doe, en had pen eyeliners dan ook vrijwel volledig afgezworen. Toen probeerde ik, als last resort, deze eyeliner van NYX, en HALLELUJAH hij werkt gewoon! My mind is blown! Meer weten? Lees dan verder!

Pen eyeliners have never been a succes for me. For some reason they always dry out on me after a couple of weeks – without fail, no matter how I store them. I just don’t understand what I’m doing wrong, and had pretty much given up on pen eyeliners. Then, as a last resort, I tried this one by NYX, and HALLELUJAH it works! My mind is blown! Want to know more? Read on!
P1100547-002

THE DEETS
Er bestaan zeven verschillende soorten ”That’s The Point” eyeliners, maar dit is dus de soort ”Hella Fine”. Hij is wat lastiger te verkrijgen in Nederland dus ik bestelde hem via ASOS. Hij kost daar €13,51, wat aan de duurdere kant is voor een eyeliner, maar het valt nog steeds onder drogisterij prijzen. De liner heeft een simpele zwart-witte verpakking en heeft een súperfijn puntje. Je kunt hem het beste ondersteboven opbergen, en even schudden voor gebruik.

There’s seven kinds of ”That’s The Point” eyeliners, but this is the one named ”Hella Fine”. It’s a bit harder to get in the Netherlands, so I ordered it via ASOS. On there it costs €13,51, a bit on the pricier side for an eyeliner, but it’s still within drugstore pricing. The liner comes in simple black and white packaging and has a suuuper fine tip. It’s best to store the liner upside down, and shake it before use.
P1100559-002.JPGP1100550

DID IT WORK FOR ME?
In de intro van deze post heb ik al verraadden dat deze eyeliner verrassend goed voor mij werk. Hij is superzwart, behoorlijk smudge proof, en door het superfijne puntje is het voor mij makkelijk om dunnere lijntjes en een niet al te grote wing te tekenen. Al moet ik zeggen dat het wel even wennen was, aangezien ik natuurlijk altijd vrij grote punten gewend was. Ik heb het idee dat doordat je hem moet schudden voor gebruik (er zit zo’n balletje in dat je hoort wanneer je hem schudt), hij niet zo snel uitdroogt als andere eyeliners. Ook wordt het puntje niet snel ”pluizig”.

In the intro of this post I already revealed that this eyeliner works very well for me. It’s super black, pretty smudge proof, and because of the super fine tip it’s easy for me to draw thinner lines and reasonably sized wings. Though I have to admit that it did take a bit of getting used to, because of course I was used to using much bigger tips. I feel like because you have to shake the liner before use (there’s a little ball inside the liner, which you can hear when you shake it), it doesn’t dry out as fast as other eyeliners. Also, the tip doesn’t go ”fuzzy” quickly.
P1100552
P1100564-001
– Boven/top: Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner, onder/bottom: NYX Hella Fine Liner

Een paar kleine minpuntjes aan deze liner zijn, dat de finish niet zo mat is als ik zou willen. Hij heeft een soort satijnen glans, wat ik persoonlijk iets minder mooi vind. Ook moet ik absoluut een eye primer/concealer én poederige basis aanbrengen voordat ik deze eyeliner aanbreng, anders ”feathert” hij een beetje, en gaat hij in kleine lijntjes zitten (zoals je kunt zien in de armswatch). Maar goed, je kunt niet alles hebben! Ik ben allang blij dat deze eyeliner niet uitdroogt!

A couple of small disadvantages of this liner are, that the finish isn’t as matte as I’d like. It has a bit of a satin sheen, which isn’t my favourite finish. Also I definitely have to apply a eye primer/concealer and a powdery base before I use this liner, because otherwise it feathers a bit, and gets into little lines (as you can see in the arm swatch). But of course you can’t have everything! I’m happy enough with the fact that this eyeliner doesn’t dry out!
P1100541P1100506
– Ogen/eyes: NYX Hella Fine Liner, lippen/lips: NYX Matte Lipstick in ”Dark Era”

Ik ben heel blij dat ik eindelijk een pen eyeliner gevonden heb die werkt voor mij. Want let’s face it, ze zijn over het algemeen iets praktischer dan liquid liners of gel eyeliners. Naar mijn mening zijn de paar kleine minpuntjes niets vergeleken met de pluspunten, en ik zou deze eyeliner zeker aanraden! Hebben jullie hem wel eens geprobeerd? Wat is jullie favoriete pen eyeliner?

I’m very happy that I finally found a pen eyeliner that works for me. Because let’s face it, they’re usually a lot more practical than liquid liners or gel eyeliners. In my opinion the positives of this liner definitely outweigh the negatives, and I’d absolutely recommend this eyeliner! Have you guys tried this liner? What’s your favourite pen eyeliner?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Review | NYX Matte Liquid Liner
Review | Kiko Unforgettable Waterproof Mascara
Review | theBalm Schwing Black Liquid Eyeliner

Advertisements

10 thoughts on “Review | NYX That’s The Point Hella Fine Artistry Liner

    1. Puck van Rooij

      Ja, voor mij maakt het niet zo uit, want ik breng toch altijd wat concealer en poeder aan op mijn oogleden om de adertjes weg te werken, maar ik denk dat het voor veel mensen die dit niet doen toch een beetje een afknapper zal zijn!

      Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s