Fashion Trends A/W 2017/18 | Outrageous Earrings

Eén van mijn favoriete trends van deze winter is de terugkeer van grote, tacky oorbellen die in de jaren ’80 thuis lijken te horen. Helaas heeft mijn moeder die van haar niet allemaal bewaard haha! Zelf durfde ik me nog niet echt aan deze trend te wagen, omdat ik het idee heb dat grote oorbellen een beetje raar staan bij mij. Een tijdje terug vond ik toch een paar waarvan ik dacht dat ze me wel zouden staan. Weten waar ik ze gekocht heb, en wat een aantal van mijn favoriete picks zijn? Lees dan verder!

One of my favourite trends this winter is the return of big, tacky earrings that seem to belong in the ’80s. Unfortunately my mom didn’t save all of hers haha! I didn’t purchase any big(ger) earrings yet, because I feel like they look a bit odd on me. A while back I found a pair that I thought would look good on me though. Want to know where I got them, and what my favourite picks are? Read on!
P1100465-001.JPG
P1100479-002

Ik kocht dit geweldige goudkleurige paar disc hangoorbellen van Whistles (via ASOS). Ze zijn wat aan de duurdere kant – voor mij in ieder geval – maar ik vind ze supermooi en ben niet van plan veel meer grote oorbellen te kopen aangezien het best wel trendy items zijn. Ik heb natuurlijk wel een heleboel oorbellen gewindowshopt en deel hieronder een stel van mijn favorieten. Het was moeilijk kiezen want er is zó veel keus, dus ik deel hier nogal veel faves haha!

I got this gorgeous gold coloured pair of disc drop earrings by Whistles (via ASOS). They are a bit more on the expensive side – for me anyway – but I really like them and am not planning on buying many more pairs of big earrings seen as they’re quite trendy items. I did however drool over many pairs online and shared some of my favourites below. It was hard for me to narrow them down because there’s so much choice, so I shared a lot of faves haha!

GLAMOROUS  –  WEEKDAY  –  ASOS  –  TOPSHOP  –  ASOS  –  TOPSHOP  –  ORELIA

&OTHERSTORIES  –  ASOS  –  WEEKDAY  –  H&M  –  WEEKDAY  –  ASOS  –  TOPSHOP

Wat vinden jullie van deze trend? Doen jullie eraan mee, of had hij van jullie wel geskipt mogen worden?

What do you guys think of this trend? Do you guys like it, or are you giving it a pass?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Recreating my Christmas OOTD
Fashion Trends A/W 2017 | Pink errthang! (OOTD & favourite picks)
How much is my face worth? | Daily makeup autumn 2017

Advertisements

4 thoughts on “Fashion Trends A/W 2017/18 | Outrageous Earrings

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s