Recreating my Christmas OOTD

Het jaar 2018 is alweer bijna een maand aan de gang, maar ik heb toch nog even een kerst-gerelateerde post voor jullie! Ik had geen tijd om mijn kerstoutfit te fotograferen, of mijn kerst make-up – wat eigenlijk gewoon mijn dagelijkse make-up was maar zonder lipstick omdat ik wist dat ik die dag veel zou eten. Dus ik besloot om de look voor jullie te ”recreëren”, inclusief lipstick deze keer (de NYX Soft Matte Lip Cream in ”Budapest”), want ik vond de outfit die ik aan had best tof. Je kunt links naar alles wat ik draag hieronder vinden!

We’re almost a month into the year 2018, but I have one more Christmas related post for you guys! I didn’t have time to photograph my Christmas Day outfit or my makeup – which was basically my everyday makeup but without lipstick because I knew I’d be eating quite a bit. So I decided to ”recreate” the look for you guys, including lipstick this time (the NYX Soft Matte Lip Cream in ”Budapest”), because I really liked the outfit I was wearing. You can find links to everything I’m wearing below!
P1100418
P1100414
P1100435

SHOP THIS LOOK

missoma   office.jpg      zara2     etsy2regalrose2

Wat droegen en deden jullie deze kerst? Let me know!

What did you guys wear and do this Christmas? Let me know!


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Party in style | Some of my Holiday fashion favourites
Fashion Trends A/W 2017 | Pink errthang! (OOTD & favourite picks)
Three youtubers I’ve been enjoying lately

Advertisements

6 thoughts on “Recreating my Christmas OOTD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s