TAG | The Christmas Tag (NL)

~ Click here for the English version of this post! ~

Ten eerste: Merry Christmas allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne tijd hebben met familie en vrienden, of je nu kerst viert of niet. Om de kerstsfeer nog verder op te krikken leek het me leuk om vandaag de Christmas Tag te doen. Ook al ben ik niet echt goed in het kiezen tussen twee dingen of het kiezen van favorieten haha! Maar goed, als je geïnteresseerd bent, lees dan verder! :)
1

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?

Ondanks dat ik goud ook erg mooi vind, en het zelfs iets kerstiger vind dan zilver, ga ik toch voor een zilveren ooglook omdat ik vind dat dat me beter staat. I’m still a silver girl at heart!

Een echte kerstboom of een neppe?
Een echte! Voor mij is kerst geen kerst met een neppe kerstboom. Ik zie gewoon geen reden om een neppe kerstboom te kopen! Tenzij je misschien een kat hebt die er telkens in klimt haha!

Favoriete kerstliedje?
Als we het hebben over kerst classics gaat het denk ik tussen ”I Wish It Could Be Christmas Everyday” van Wizzard, en ”Merry Christmas Everybody” van Slade.. Of ”Happy Xmas (War Is Over)” van John Lennon. Ik kan niet kiezen! Wat betreft nieuwere kerstliedjes: ”The Christmas Song” van The Raveonettes.

Favoriete kerstfilm?
Ik ben meer een ”de kerstspecials van je favoriete tv-programma’s kijken” persoon. Ik vind ”The Holiday” leuk, maar die heb ik ondertussen bijna té vaak gezien. Ik kijk rond de kerst ook graag naar de ”Sissi” trilogie, want die zijn meestal op tv rond de feestdagen dus het is een beetje een traditie om die te kijken.

Uit eten of zelf koken?
Hmm dat is een lastige. Ik vind het gezellig om thuis met mijn familie te eten, maar ik hou niet van koken. Dus ik ga dan denk ik maar voor uit eten gaan. Of een afhaalmaaltijd halen haha!

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?
Bezoeken! Ik ben niet zo goed in het organiseren van feestjes.

Favoriete kerstcadeautjes om te krijgen?
Mijn familie doet niet echt aan cadeaus met kerst. In plaats daarvan vieren we meestal Sinterklaas. Dus het cadeau dat ik het liefst krijg met kerst is gezellig samen zijn met mijn familie. *Ik weet het: braak*
P1100188

Leukste kerstervaring tot nu toe?
Dit is niet echt de ”leukste kerstervaring”, maar meer één van mijn fijnste kerstervaringen. Mijn moeder’s kant van de familie is vrij groot, en we kwamen vaak samen met kerst om samen te eten etc. We maakten dan ook een winterse wandeling in het dorp waar mijn opa woonde. Er staan daar een aantal mooie huizen, en er zijn ook wat veldjes met boerderijtjes en dergelijke. Eén jaar viel er veel sneeuw, en alles zag er zo mooi uit! Vooral gecombineerd met alle kerstverlichting overal.

Witte kerst: ja of nee?
Ja, natuurlijk! Alhoewel we die in jaren niet meer gehad hebben.

Kleuren in de kerstboom?
Ja sowieso! Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van superstrakke kerstbomen met een kleurenschema. Toen we klein waren mochten mijn zusje en ik elk jaar een kerstbal uitzoeken, en natuurlijk gingen we voor de meest kleurige en glitterende kerstballen die er te vinden waren. Dus nu hebben we een kerstboom vol ”lelijke” ballen én gekleurde lichtjes, gecombineerd met antieke ballen die van de oudtante van mijn vader waren, en I love it!

Jurkjes of winterse truien?
Ik vind het leuk om voor speciale gelegenheden – zoals kerst – een jurkje en hakken aan te doen, maar het is natuurlijk kanonne koud en jurkjes zijn meestal niet echt warm. Dus misschien ga ik toch maar voor een lekkere warme trui.
P1100256

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?
Ik ben het soort persoon dat houdt van uitslapen, maar ik slaap meestal te lang uit haha! Dus dit jaar ga ik proberen om maar een beetje uit te slapen.

Cadeautjes geven of krijgen?
Sowieso cadeautjes geven! Ik vind het erg leuk om cadeaus voor mensen te zoeken, en hun reactie te zien wanneer de cadeaus openen.

Wie tag je?
Iedereen die deze tag ook wil doen! Bedankt voor het lezen, en fijne feestdagen!


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Party in style | Some of my Holiday fashion favourites
TAG | 20 Beauty Questions (NL)
TAG | Makeup Addict Tag (NL)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s