Update | Identifying with 80-year-olds & zombies

Hoi mensen! Zoals je misschien wel gemerkt hebt, heb ik hier de afgelopen tijd niet veel geüpload (what else is new?) dus ik dacht: het is tijd voor een update. Want ik had jullie beloofd dat ik jullie zou updaten over mijn (niet per se interessante) leven in mijn vorige update posts. Dus als je zin hebt in een ietwat onsamenhangend verhaal over hoe het met me gaat, lees dan verder!

Hi guys! As you might’ve noticed I haven’t been uploading a lot on here lately (what else is new?) so I thought it was time for an update. After all, I promised to update you guys on the stuff that’s going on in my (not necessarily interesting) life in my previous update posts. So if you’re interested in reading a slightly incoherent story about how I’m doing, read on!
4

Like an 80-year-old
Dus laten we er maar meteen middenin springen. Mijn nieuwe medicatie (wat eigenlijk mijn oude medicatie is) heeft me flink te pakken de laatste tijd. Niet op de manier dat het me ziek maakt of iets dergelijks.. Alhoewel, het maakt me een soort van ziek, maar op een andere manier. Het zorgt er namelijk voor dat ik de mentale en fysieke energielevels van een tachtigjarige heb. Of nee, dat is beledigend naar tachtigjarigen. Ik weet zeker dat er genoeg bejaarden zijn die meer energie hebben dan ik op dit moment heb haha! Het is helemaal niet grappig eigenlijk.. Ik wíl allemaal dingen doen, maar tegen de tijd dat ik de dingen gedaan heb die ik moet doen, heb ik vaak geen energie meer over voor de dingen die ik wil doen, zoals tekenen en bloggen.

So let’s delve right into it. My new medication (which is actually my old medication) has been kicking my ass lately. Not in the sense that it’s making me ill or anything.. Well, it kind of makes me ill, but in a different way. In fact, it makes me have the mental and physical energy levels of an 80-year-old. Actually, that’s an insult to 80-year-olds. I’m pretty sure there’s plenty of seniors out there who have more energy than I have at this point haha! It’s sooo not funny though.. I want to do all this stuff, but by the time I’ve done everything that I have to do, I often don’t have energy left to do the things I want to do, like drawing and blogging.
P1100021-001.JPG

Any good news, or are you just going to continue moaning?
Er is echter licht aan het einde van de tunnel! (The dramatics, ik weet het.) Omdat mijn medicatieverandering van afgelopen zomer niet al te best ging, gebruik ik nu weer mijn oude medicatie, maar gelukkig zijn er nog redelijk wat medicatie-opties om te proberen. Sterker nog, ik ga waarschijnlijk na de feestdagen weer van medicatie veranderen. Want alhoewel mijn huidige medicatie mijn paniekaanvallen tegengaat, is het niet echt ideaal aangezien het me een beetje een zombie maakt. Zo klinkt het een beetje alsof ik alleen medicatie gebruik om met mijn mentale gezondheidsproblemen te dealen, maar geloof me, dat is echt niet zo – ik ben al in therapie sinds ik, wat, 14 was? Jezus, dat is een deprimerende gedachte!

There is light at the end of the tunnel though! (I know, the dramatics.) Because the medication change of last summer didn’t go too well I’m now back at my old medication, but luckily there’s several other medication options to try. In fact, I’m probably going to change medication again after the holidays. Because even though my current medication keeps panic attacks at bay, it’s not ideal because it turns me in a bit of a zombie. I kind of make it sound like I’m only relying on medication to deal with my mental health issues, but believe me, that’s far from the truth – I’ve been in therapy since I was, what, 14? Jesus, that’s a depressing thought!
P1100023.JPG

Aaaanyway…
Op de gebruikelijke angsten en dergelijke na gaat het redelijk oké met me. Mijn stemming is over het algemeen wel goed (hopelijk blijft dat zo wanneer ik van medicatie ga veranderen) en ik doe mijn best om weer regelmatig te bloggen. Ik heb recentelijk zelfs mijn eerste YouTube video in bijna twee jaar gefilmd! Ondertussen hebben jullie die video hopelijk al gezien. Zo niet, je kunt hem hier vinden als je geïnteresseerd bent. Dat was zo ongeveer alles waarover ik jullie wilde updaten! Bedankt voor het lezen, ik hou jullie op de hoogte!

Other than the usual fears and such I’m doing reasonably well. My mood is OK (hopefully that’ll stay this way when I’m going to change medication) and I’m trying my best to get back into blogging again. Recently I even filmed my first YouTube video in almost two years! By now you guys have hopefully already seen it. If not, you can find it here if you’re interested. That’s about everything I have to update you guys on I guess! Thanks for reading, I’ll keep you updated in the future!

x3


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
How I became a scented candle person *insert candle emoji*
TAG | 20 Beauty Questions (NL)
TAG | 20 Beauty Questions (EN)

Advertisements

5 thoughts on “Update | Identifying with 80-year-olds & zombies

    1. Puck van Rooij

      Oeps, dat was ik vergeten te verwijderen uit de blogpost haha! Maar hij komt er binnenkort aan! Heb hem al een keer geprobeerd te filmen maar was niet tevreden met het resultaat, dus ga het nog een keer proberen. ;)

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s