Party in style | Some of my Holiday fashion favourites

Helaas valt er voor mij weinig op te doffen voor de feestdagen dit jaar. Natuurlijk vier ik kerst en oudjaar, maar ik hoef me er niet mooi voor aan te kleden – kan natuurlijk wel, maar dan voel ik me zo overdressed haha! Dus nee, geen hakken en leuke LBDs voor mij dit jaar. Maar dat weerhoud me er natuurlijk niet van om mijn party fashion favorieten met jullie te delen! Wil je weten wat ze zijn? Lees dan verder!

Unfortunately I won’t have a lot of dressing up to do during this year’s festivities. Of course I’m celebrating Christmas and New Year’s, but I don’t have to dress up for it – well, I could, but then I’d feel way too overdressed haha! So yeah, no heels or cute LBDs for me this year. But that doesn’t keep me from sharing some of my fashion feestfavourites with you guys! Want to know what they are? Keep on reading!
P1100135

EΓ©n van mijn favoriete dingen om te dragen naar een feestje is: fluweel, en dan het liefst in het zwart. Gelukkig zijn er rond de feestdagen genoeg zwarte, fluwelen fashion items verkrijgbaar. Als je er fancy AF uit wilt zien, paar ze dan met mooie hakken. Als je het een beetje meer casual wilt houden dan is een zwart paar enkellaarsjes je beste vriend! Ondanks dat zilver en rosΓ©goud ook perfect bij zwart fluweel passen, ging ik voor deze post voor gouden accessoires, omdat ik dat de laatste tijd mooi vind – gek genoeg, want ik was echt zo’n zilver-of-niks persoon! Wat zijn jouw fashion feestfavorieten?

One of my favourite things to wear to a party is: velvet, preferably in black. Luckily around the holidays there’s plenty of black velvet fashion items around to choose from. If you want to look fancy AF, pair them with a pair of heels. If you want to casual it down a bit, a pair of black ankle boots is your best friend! While silver and rose gold go perfectly with black velvet as well, I chose some gold accessories this time, because I’ve really been into gold lately – which is odd because I used to be a silver-or-nothing girl! What are your party fashion favourites?

Party fashion favourites 2017 - 2

& OTHER STORIES VELVET WRAP DRESS
ARAN JEWELS POLE STAR GOLD NECKLACE
& OTHER STORIES PATENT LEATHER BOOTS
FASHIONOLOGY CLEAR QUARTZ EAR STUDS
OFFICE MESMERIZE CHUNKY PLATFORMS
ZARA VELVET FLORAL WRAP DRESS


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
How much is my face worth? | Daily makeup autumn 2017
How I became a scented candle person *insert candle emoji*
Fashion Trends A/A 2017 | Pink errthang! (OOTD & favourite picks)

Advertisements

4 thoughts on “Party in style | Some of my Holiday fashion favourites

 1. hotthingsforladies

  Owh nee houd je er niet van of dit jaar minder leuke kerst waardoor je het niet doet….ik houd van fluweel heb 3 jurkjes kerst rood groen en zwart van flueel….like thatπŸ‘ˆπŸ˜˜

  Liked by 1 person

  1. Puck van Rooij

   Oh nee ik vind kerst leuk hoor, maar mijn familie is niet zo van het ”fancy aankleden”, dus als ik dat wel doe en zij niet dan voel ik me zo overdressed. ;) Dus dit jaar doe ik een lekkere warme trui aan haha!

   Like

   1. hotthingsforladies

    Wel jammer vind altijd wel leuk iets moois aan…alléén ik heb dit jaar keer leuke kerst jurk van echt lekker warme stof met rendieren van trekpleister en ging bij kassa 25% extra korting af..hihi had kerst trui van Lydl ook leuk maar vind de jurk leuker want heb gave legging met goud glinster erin..hihi dus.ik ga altijd chique en nu x warme jurk hihi..gewoon x lekker Chili

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s