Monday Musthave | Kruidvat Beauty Essentials Eyelash Curler

De ”Monday Musthave” van vandaag is niet erg interessant voor mensen buiten Nederland en België, sorry daarvoor! Maar ik wilde jullie toch even over deze beauty tool vertellen, want ik kan mijn make-up niet zonder hem doen! Ik heb het over de Kruidvat wimperkruller. Hij kost maar €1,99 (!) en het is de beste wimperkruller die ik tot nu toe geprobeerd heb! Wil je er meer over weten? Lees dan verder!

Today’s ”Monday Musthave” isn’t very interesting for anyone outside the Netherlands and Belgium, sorry about that! But I wanted to mention this beauty tool anyway, because I can’t do my makeup without it! I’m talking about Kruidvat’s own brand eyelash curler (Kruidvat is a Dutch drugstore chain). It’s only €1,99 (!) and it’s the best lash curler I’ve tried so far. Want to know more about it? Read on!
P1090997-002
P1100013-002

Dit was de eerste wimperkruller die ik kocht nadat ik ontdekte wat een verschil je wimpers krullen maakt. Ik dacht ”What the hell, het is maar een wimperkruller. Ik koop er gewoon één bij de dichtstbijzijnde drogist”. Maar het bleek een goede te zijn! Tuurlijk, het is waarschijnlijk niet de allerbeste kwaliteit wimperkruller in omloop, maar ik had mijn vorige voor zo’n zeven jaar, en ondanks dat hij er tegen het einde niet geweldig meer uitzag deed hij het nog prima.

This was the first ever eyelash curler I bought after I found out how much difference curling your lashes makes. I thought ”What the hell, it’s just a lash curler. I’ll just buy one from the nearest drugstore”. But it turned out to be a really good one! Sure, it’s probably not the ultimate best quality lash curler out there, but I had my previous one for about seven years, and even though at the end it looked gross it still functioned well.
P1090998
P1100007-001

Ik heb ondertussen een paar andere betaalbare wimperkrullers geprobeerd (zoals die van e.l.f. bijvoorbeeld), maar geen enkele paste zo goed om mijn wimpers en bij mijn oogvorm als die van Kruidvat. Veel wimperkrullers hebben dat rare extra stukje bovenaan, en als je overhangende oogleden of diepgezette ogen hebt (zoals ik) passen die waarschijnlijk niet goed genoeg rond je wimpers om ze mooi te krullen. Pas geleden kocht ik een nieuwe Kruidvat wimperkruller, ook weer degene van €1,99. Ze hebben de vorm een beetje veranderd, maar hij werkt nog even fijn! Welke wimperkruller gebruik jij?

I’ve tried a couple of other lash curlers from affordable brands (like the e.l.f. one for example), but none of them fit my lashes and eyeshape as nicely as the Kruidvat one. A lot of lash curlers have that weird extra bit at the top, and if you have hooded eyes or deep set eyes (like me) those will probably not fit around your lashes well enough to curl them nicely. Recently I purchased a new Kruidvat lash curler, again the €1,99 one. They’ve changed the shape a bit, but it still works as well as the old version. What eyelash curler do you use?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Monday Musthave | Essence lipliners
Monday Musthave | Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Monday Musthave | Real Techniques Contour Brush

Advertisements

4 thoughts on “Monday Musthave | Kruidvat Beauty Essentials Eyelash Curler

 1. hotthingsforladies

  Heb die laatst toevallig ook gekocht ..ik had al te lang dezelfde…is ook niet hygiënisch geloof ik..maar dus nu heb ik deze ook..en is idd super goed..leuke blog..
  Heb je mkjn nieuwste blog al gezien…gaat over kruidvat make-up kwasten

  Like

   1. hotthingsforladies

    Haha ja ik had echt te lang de oude gebruikt dus zelfde idee als jou nodig andere en bij kruidvat liep ik er tegenaan hihi

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s