Fashion Trends A/W 2017 | Pink errthang! (OOTD & favourite picks)

Naast rood (waar ik binnenkort een hele blogpost aan wijd) is roze een enorme trend deze herfst en winter. Dat was voor mij wel even wennen trouwens, want bij roze moet ik om de één of andere reden altijd denken aan de lente. Maar nu ik wat meer gewend ben aan het idee van roze in de herfst, ga ik het zeker vaker dragen! Zoals gewoonlijk heb ik een kleine trend inspired OOTD voor jullie, en laat ik jullie mijn favoriete roze fashion items zien!

Apart from red (on which I’ll do an entire blog post in the near future) pink is a major trend this autumn and winter. It took me some time to get used to it though, because I always associate pink with spring for some reason. But now that I’m warming up to the idea of pink in autumn I’ll definitely be wearing it more often! As usual I have a little trend inspired OOTD for you guys, and I’ll show you my favourite pink fashion picks!
P1090882
P1090860
T-shirt – Misspent Youth | Skirt – Subdued | Belt – Urban Outfitters (similar) | Boots – Vagabond (similar) | Cardigan – Monki (similar)

P1090870

Voor deze OOTD koos ik voor mijn Misspent Youth ”Dogs are cool” t-shirt, want die is roze en honden zijn cool. Ik combineerde hem met een zwart, raw hem spijkerrokje (nooit gedacht dat ik een spijkerrok zou kopen, maar wonderen zijn de wereld nog niet uit!), en natuurlijk met mijn favoriete enkellaarsjes van Vagabond. Omdat korte mouwen een beetje (of nogal) frisjes zijn in de herfst/winter, gooide ik er een chunky vest overheen.

For this OOTD I decided to wear my Misspent Youth ”Dogs are cool” T-shirt, because it’s pink and dogs are cool. I paired it with a black, raw hem denim skirt (never thought I’d buy a denim skirt, but here we are!), and of course with my favourite ankle boots by Vagabond. Because short sleeves can be a bit (or a lot) too chilly in autumn/winter, I decided to throw a chunky cardigan on top.

PULL&BEAR BASIC WOOLLY COAT
URBAN OUTFITTERS BRICK STRIPE TWILL SHIRT
REEBOK CLASSIC CLUB C DECON TRAINERS
H&M PATTERN KNIT JUMPER
ADOLESCENT CLOTHING PRINTED BOYFRIEND T-SHIRT
H&M STRAPPY VELVET TOP
PULL&BEAR CORDUROY JACKET
RIVER ISLAND RIBBED VELVET ANKLE BOOTS
WHISTLES WREN PRINTED BLOUSE
WEEKDAY STELLA KNIT JUMPER
URBAN OUTFITTERS BDG CORDUROY MOM JEANS
URBAN OUTFITTERS LIGHT BEFORE DARK VELOUR JACKET

 


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
TAG | 20 Beauty Questions (NL)
TAG | 20 Beauty Questions (EN)
Three youtubers I’ve been enjoying lately

Advertisements

4 thoughts on “Fashion Trends A/W 2017 | Pink errthang! (OOTD & favourite picks)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s