Update | A big old mess (as usual, lol)

Hallo mensen! Hoe is het ermee? Zoals je misschien wel gelezen hebt in één van mijn vorige update posts, waren er nogal wat dingen gaande tijdens de zomer. En zoals je misschien wel gemerkt hebt (waarschijnlijk niet) heb ik de afgelopen tijd niet erg regelmatig gepost. Het regelmatig posten ging zo goed voor mijn zomervakantie, maar helaas zat niet lang daarna het leven weer in de weg. Vandaag update ik jullie over alles wat er gaande was en is!

Hello people! How are ya’ll doing? As you might’ve read in one of my previous update posts a lot has been going on during the summer. And as you might’ve noticed (probably not) I haven’t been posting regularly for a while now. I was doing so well with posting regularly before my summer vacation, but unfortunately life got in the way again. Today I thought I’d update you guys about everything that’s been going on!
5

In één van mijn vorige updates vertelde ik jullie dat ik aan het veranderen was van medicatie. Helaas ging dit niet helemaal volgens plan. De nieuwe medicatie maakte me niet zo moe als mijn oude medicatie, en maakte me een stuk productiever, wat erg fijn was. Maar tegelijkertijd kwamen mijn angsten weer terug en op een gegeven moment had ik meerdere paniekaanvallen per dag, net zoals voordat ik mijn oude medicatie had. Dus momenteel gebruik ik mijn oude medicatie weer, en alhoewel ik me mentaal beter voel, steken de oude problemen die ik had met mijn oude medicatie weer de kop op: ik slaap veel (ik heb ongeveer 11 uur per nacht nodig om enigszins normaal te kunnen functioneren) en heb weinig energie om dingen te doen – zelfs dingen die ik leuk vind, zoals bloggen en tekenen. Dus dat ik klote. :( In november heb ik weer een afspraak met mijn psychiater, en dan gaan we bespreken welke andere opties er zijn – als die er al zijn.

In one of my previous updates I mentioned that I was changing medication. Unfortunately this didn’t exactly go to plan. The new medication didn’t make me as tired as my old medication, and did make me more productive, which was really nice. But at the same time my anxiety came back and at one point I was having multiple panic attacks a day, just like I used to have before I had my old medication. So right now I’m using my old medication again, and while I feel better mentally, the old problems I had with my old medication have come back again: I sleep a lot (I need about 11 hours of sleep a night to function properly) and I don’t have a lot of energy to do things – even things I enjoy, like blogging or drawing. So that sucks. :( In November I have an appointment with my psychiatrist again, and we’re going to discuss what other options there are – if there are any.

P1090680

Naast al het gedoe met mijn medicatie zijn er nog een paar dingen gebeurd. Mijn opa is bijvoorbeeld helaas overleden een paar weken geleden. Hij was mijn laatste grootouder, en ik ben blij dat ik hem, en mijn andere grootouders, heb mogen kennen. Hierdoor was ik natuurlijk niet echt in de stemming om te bloggen, en alhoewel ik geprobeerd heb wat te bloggen en foto’s te maken als afleiding, lukte dit niet zo goed. Vanaf nu ga ik echter weer proberen om (semi-)regelmatig te posten – voor zover mijn medicatie dat toelaat. Dus verwacht veel blogposts de komende tijd! Want ik moet alle dingen die ik in Frankrijk gekocht heb natuurlijk nog reviewen haha! Anyway, wat heeft jullie de afgelopen tijd allemaal bezig gehouden?

Other than the whole ”medication meddle”, some other things have happened. For example, my grandfather unfortunately passed away a couple of weeks ago. He was my last grandparent, and I feel so lucky to have known him and my other grandparents. Because of this I obviously wasn’t really in the mood to blog, and even though I tried to blog and take some pictures to try and get my mind off of it, that didn’t really work. However, from now on I’m going to try to post (semi-)consistently again – as far as my medication will let me. So expect a bunch of blog posts coming your way! After all, I still have to review everything I bought in France haha! Anyway, what have you guys been up to recently? :)

Will keep you updated!
x Puck


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
TAG | 20 Beauty Questions (NL)
TAG | 20 Beauty Questions (EN)
Three youtubers I’ve been enjoying lately

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s