Monday Musthave | Essence lipliners

De musthave van deze maandag is een groep producten: Essence lipliners. Ik heb er (maar) drie, en het zijn by far mijn favoriete budget lipliners. Ik heb twee van de Lipliners, en één van de Longlasting Lipliners. Wil je meer over deze lipliners weten en swatches zien? Lees dan verder!

This Monday’s musthave is a group of products: Essence lipliners. I own (only) three of them, and they’re by far my favourite budget lipliners. I own two of the Lipliners, and one of the Longlasting Lipliners. Want to know more about these lipliners and see swatches? Read on!
P1090227
P1090242

Lipliner | 06 Satin Mauve
De eerste Essence lipliner die ik ooit kocht is die in de kleur ”Satin Mauve”. Het is – zoals de naam al zegt – een mooie mauve kleur, en is voor mij een my lips but better kleur. Ondanks dat het een potlood lipliner is, is hij goed gepigmenteerd en brengt hij creamy aan (zeker als je er een beetje lipprimer of lippenbalsem onder aanbrengt).

The first Essence lipliner I ever bought is the colour ”Satin Mauve”. It’s – as the name implies – a nice mauve colour, and is a my lips but better colour for me. Even though it’s a pencil lipliner, it’s nicely pigmented and applies quite creamy (especially if you apply a bit of lip primer or lipbalm beforehand). 
P1090239


Lipliner | 15 Honey Berry

”Honey Berry” is een berry kleur, maar op mijn lippen ziet hij er meer uit als een hot pink. Ik heb het idee dat deze lipliner iets minder gepigmenteerd is en iets stroever aanbrengt dan ”Satin Mauve”. Dit komt omdat Essence volgens mij de formule heeft veranderd (de nieuwe lipliners zijn te herkennen aan de dop die dezelfde kleur heeft als de verpakking, in plaats van een zilverkleurige dop). Toch is hij, zeker voor de prijs, van goede kwaliteit.

”Honey Berry” is a berry colour, but on me it looks more like a hot pink. I feel like this lipliner is a bit less pigmented and applies a bit less creamy than ”Satin Mauve”. This is because, as far as I know, Essence has changed the formula (you can recognise the new lipliners by their lid: it has the same colour as the pencil, instead of a silvery colour). Still, especially for its price, it’s of good quality.
P1090231


Longlasting Lipliner | 05 Lovely Frappuccino

Dan hebben we nog één van de Longlasting Lipliners. Dit zijn geen potlood lipliners, maar twist ups. Naar mijn idee brengt deze wat dikker en gepigmenteerder aan dan de potlood lipliners – wat vaak het geval is is bij twist up lipliners. ”Lovely Frappuccino” is ook weer een my lips but better kleur, en is één van mijn all time favoriete lipliners!

And lastly there’s one of the Longlasting Lipliners. These aren’t pencil lipliners, but twist up ones. I feel like this one applies a bit ”thicker” and more pigmented than the pencil lipliners – which is often the case with twist up lipliners. ”Lovely Frappuccino” is another my lips but better colour, and is one of my all time favourite lipliners!
P1090228-001


De Lipliners zijn €0,99 per stuk, en de Longlasting Lipliners zijn €1,59. Zo betaalbaar én ze zijn fijn! Je kunt ze kopen bij drogisterijen als Kruidvat en Trekpleister, en via Kruidvat’s website of eBay. Hebben jullie ze wel eens geprobeerd? Welke is je favoriet?

The Lipliners are €0,99 a piece, and the Longlasting Lipliners are €1,59. So affordable and they’re nice! You can buy them in various drugstores and via websites like eBay. Have you guys tried them? Which one’s your favourite?
swatch2

lip1


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Monday Musthave | Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Monday Musthave | Real Techniques Contour Brush
Monday Musthave | Essence Satin Touch Blush in ”20 Satin Love”

Advertisements

One thought on “Monday Musthave | Essence lipliners

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s