Three youtubers I’ve been enjoying lately

Ik volg niet superveel verschillende youtubers.. Of nou ja, eigenlijk wel, maar ik kijk maar van een handvol youtubers regelmatig video’s. Ik merk dat de laatste tijd liever wat kleinere youtubers volg dan van die ”YouTube celebrities” met miljoenen volgers (niks mis mee hoor, maar gewoon niet altijd mijn ding). In deze post vertel ik over drie youtubers waarnaar ik de laatste tijd met veel plezier kijk. Wie zijn jouw favoriete youtubers op dit moment?

I don’t follow a lot of youtubers.. Or well, I do, but I only watch a handful of them regularly. I noticed that for a while now I prefer following smaller youtubers instead of those ”YouTube celebrities” with millions of followers (nothing wrong with them, but they just aren’t always my thing). In this post I’m going to tell you guys about three youtubers I’ve really been liking watching recently. Who are your favourite youtubers at the moment?
P1090222-002

SAMIO
Laten we beginnen met degene met de minste volgers van de drie. Al vind ik natuurlijk dat ze veel meer volgers verdient. Samio is een leuke en grappige meid met ah-ma-zing haar en een ah-ma-zing kledingstijl. Ik zeg eigenlijk nooit #goals, maar Samio is toch wel een beetje #goals. Alleen al omdat ze zo’n put together stijl heeft – wat ik dus nóóit voor elkaar ga krijgen haha! Ze upload redelijk vaak, zeker voor iemand met nog een baan naast YouTube. Veel van haar video’s zijn mode-gericht, maar ondanks dat weet ze haar kanaal alsnog gevarieerd te houden. Op zoek naar een kleinere style youtuber om te supporten? Samio’s your girl!

Let’s start with the girl with the least followers out of the three. Though obviously I think she deserves a lot more followers. Samio is a fun and funny girl with ah-ma-zing hair and ah-ma-zing style. I hardly ever say #goals, but Samio’s definitely kind of #goals for me. Not in the last place because she has such a put together style – which I’ll probably never have in this lifetime haha! She uploads pretty regularly, especially for someone who has a job besides YouTube. A lot of her videos are fashion based, but she still manages to keep her channel diverse. Looking for a smaller style youtuber to support? Samio’s your girl!

samio

KIERA ROSE
Ik volg deze youtuber al een tijdje, en kom telkens weer bij haar terug. Kiera Rose maakt veel verschillende videos over verschillende onderwerpen, en ook al ben ik niet per se geïnteresseerd in alle onderwerpen, ik kijk toch de meeste van haar video’s door haar heerlijke humor. Oh, en ze heeft geweldige tattoos! Ze maakt video’s over eten, veganisme, piercings en tattoos, en maakt hier en daar beauty en fashion video’s. Ik vind haar video’s over geestelijke gezondheid ook erg goed, want we hebben een paar van dezelfde problemen, en de manier waarop ze geestelijke gezondheid benadert en erover praat spreekt mij erg aan en werkt best wel geruststellend.

I’ve been following this youtuber for a while now, and keep coming back to her. Kiera Rose makes a lot of different videos on different subjects, and even though I’m not necessarily interested in all those subjects, I still watch most of her videos because she has such a great sense of humor. Oh, and she has amazing tattoos! She makes videos about food, veganism, piercings and tattoos, and does the odd beauty and fashion video. I also really like her videos on mental health, because we suffer from some of the same problems, and the way she approaches mental health really speaks to me and is quite comforting.

kierarose

I COVET THEE
Alix van I Covet Thee is nog zo iemand die het zeker qua stijl en interieur helemaal voor elkaar lijkt te hebben. Haar aesthetic is soms wel héél ”schoon”, fluffy en roze naar mijn mening, maar toch vind ik het leuk om te zien hoe iemand dat allemaal voor elkaar krijgt haha! Verder lijkt Alix me zo’n lieve meid! In haar video’s straalt echt zo’n vriendelijkheid en positiviteit van haar uit vind ik. Alix doet voornamelijk beauty en fashion gerelateerde video’s, maar ook ”old school” YouTube video’s zoals bijvoorbeeld ”What’s in my bag?” video’s.

Alix of I Covet Thee is another one of those youtubers that seems to have it all figured out style and interior wise. Although I must say her aesthetic sometimes is very ”clean”, fluffy and pinky to me. Still it’s fun to see how some people manage to keep up that aesthetic on their channel or blog haha! Other than that I feel like Alix is such a sweet girl! In my opinion she radiates friendliness and positivity in her videos. Alix mainly makes beauty and fashion related videos, but also does the odd ”old school” YouTube video like for example ”What’s in my bag?” videos.

icovetthee


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Plog | My vacation in France
”Cheating” at getting a tattoo..?
Terrified to get tattooed | Why the F am I doing this to myself?! (Again!)

Advertisements

2 thoughts on “Three youtubers I’ve been enjoying lately

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s