High End Makeup Wish List | 2017 (NL)

Hallo mensen! Op het moment dat jullie dit lezen zit ik te chillen in Frankrijk! Anyways, ik ben absoluut meer een drogisterij en midrange make-up persoon dan een high end persoon, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen high end producten zijn die ik nog graag zou willen proberen. Ik moet alleen nog ergens de moed vandaan halen om een aantal van die producten te kopen haha! Hieronder deel ik ze met jullie. Ik weet dat er meerdere producten van dezelfde merken tussen staan, maar dat komt omdat ik deze merken erg fijn vind en er graag meer van zou willen proberen. ;)
beauty wishlist 2017 2

1. Hourglass Mineral Veil Primer

Deze primer van Hourglass is nogal een cult product, en zou een hele goede porie-vullende primer moeten zijn die je huid superglad zou moeten maken en je make-up langer zou moeten laten zitten zonder super silicoon-achtig te zijn. Het is wel een ont-zet-tend dure primer naar mijn mening: de kleine trial size van 8,9ml is al $19,00 (ca. €16,50)!

2. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in ”Plath”
Alhoewel de Everlasting Liquid Lipsticks van Kat Von D niet mijn absolute favoriete liquid lipsticks zijn vind ik ze alsnog best fijn, en er zijn een aantal verschillende kleuren die ik zou willen proberen! De kleuren die momenteel bovenaan mijn wishlist staan zijn ”Plath”, ”Ludwig”, ”Woolf” en ”Ayesha”.

3. theBalm Shadow/Blush in ”Cabana Boy”
Schijnbaar zijn vrijwel alle blushes van theBalm goed, dus er staan er meerdere op mijn wishlist. Eén daarvan is ”Cabana Boy”, een mooie mauve-achtige kleur met een beetje glans. Ik denk dat hij prachtig zou staan in de winter, voor wanneer je het ”blozende wangetjes” effect wilt creëren, maar hij zou ook goed werken voor een glowy look in de zomer.

4. Kat Von D Everlasting Lipliner in ”Lovecraft”
Ik heb meerdere goede reviews van de nieuwe (of nou ja, niet zo heel nieuwe) Everlasting Lipliners, dus ik wil er zeker een paar proberen. ”Lovecraft” staat bovenaan mijn lijstje. Als hij lijkt op de Everlasting Lipstick in dezelfde kleur (die ik heb), is het denk ik een prachtige kleur die bij meerdere van mijn lipsticks past.

5. Kat Von D Lock It Concealer Creme in ”Light 5”
Dit is ook een geliefd Kat Von D product! Ik ben altijd op zoek naar concealers die mijn roodheden en donkere kringen ietwat bedekken, en dit lijkt me een goede kandidaat. Ik ben alleen wel bang dat hij misschien wat te dik/cakey zal zijn voor onder mijn ogen.

6. theBalm Pick Up Liner in ”Chemistry”
Nog een lipliner lijn die schijnbaar erg goed zouden moeten zijn: de Pick Up Liners van theBalm. Ze zouden super creamy moeten zijn, maar wanneer ze eenmaal op hun plaats zitten zouden ze zelf in een orkaan moeten kunnen overleven. Deze ga ik zeker proberen in de nabije toekomst!

7. Too Faced Primed & Poreless Powder
Mijn Catrice Prime And Fine Mattifying Powder is bijna op, en omdat ik graag een andere poeder wilde proberen, ben ik alvast opzoek gegaan naar een andere porie-blurring poeder. Deze poeder van Too Faced is minstens vier keer zo duur als mijn Catrice poeder, maar hij schijnt erg goed te zijn (mag ook wel voor die prijs!).

8. theBalm Even Steven Whipped Foundation in ”Lighter Than Light”
Nog een product van theBalm wat ik graag zou willen proberen, alhoewel het misschien niet de beste optie is voor mij haha! Ik draag niet vaak een full coverage foundation, en deze foundation geeft blijkbaar behoorlijk wat dekking. Maar iets in mij zegt dat als ik een kleine hoeveelheid met een sponsje aanbreng, het er mooi en niet te cakey uit kan zien. We’ll see!

9. Tarte Amazonian Clay 12 Hour Blush in ”Seduce”
Ik heb al een Tarte Amazonian Clay Blush (in de kleur ”Celebrated”, die niet meer verkocht wordt via Sephora *huilt*), en ik vind hem geweldig! Hij heeft goede pigmentatie en blijft superlang zitten, dus ik wil zeker meer kleuren proberen!

10. Bite Beauty Multistick in ”Cashew”
Ik heb de Bite Beauty Multisticks meerdere keren in actie gezien op YouTube, en ze begonnen me meer en meer te intrigeren. Ik kom niet eens in de buurt van makeup artists wat betreft het aanbrengen van make-up, dus ik weet niet of ik deze Multisticks op een mooie manier kan aanbrengen, maar ik wil het wel graag proberen haha!

11. Kat Von D Lock It Makeup Setting Mist
Het laatste Kat Von D product in deze post: de Lock It Setting Mist. Ik kan altijd wel een goede setting spray gebruiken, want mijn foundation ziet er vaak een beetje cakey uit door mijn droge huid, en daarbovenop heb ik vaak last van #sweatface, dus ik kan zeker iets gebruiken wat ervoor zorgt dat mijn make-up wat langer blijft zitten. Gelukkig verkoopt KVD een trial size, zodat je de spray kunt uitproberen.

12. Too Faced Chocolate Bon Bons Eyeshadow Palette
Dit palette staat al laaaang op mijn wishlist, maar ik durf hem maar niet te kopen, want ondanks dat ik de kleuren prachtig vind, zitten er kleuren bij waarvan ik niet weet hoe vaak ik ze ga dragen. Als het een goedkoop palette zou zijn, zou ik er niet zo lang over nadenken, maar aangezien dit een palette van $49,00/€47,00 is, is het een ander verhaal.

Welke high end make-upproducten staan er op jouw wishlist?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Beauty products I have a love/hate relationshop with
Ultimate beauty favourites of 2016 (NL)
TAG | Makeup Addict Tag (NL)
Three of my favourite cosmetics webshops (part 1)

Advertisements

3 thoughts on “High End Makeup Wish List | 2017 (NL)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s