Favourite summer fashion picks | 2017

Ja, je ziet het goed: ik post iets op zaterdag. Deze post had eigenlijk gisteren online gezet moeten worden, maar ik verpestte de post per ongeluk een beetje. Vandaag heb ik hem weer in elkaar gezet, en wilde ik hem alsnog plaatsen, dus bij dezen! In deze post deel ik een aantal van mijn favoriete zomer fashion picks met jullie. Sommige heb ik al in mijn bezit, en andere zou ik wel in mijn kast willen hebben hangen in de toekomst haha!

Yes, you’re seeing it correctly: I’m posting something on Saturday. This post was supposed to go up yesterday, but I accidentally fucked up the post. Today I was able to ”fix” it and I still wanted to to post it anyway, so here it is! In this post I’m sharing some of my favourite summer fashion picks with you guys. Some of which I already own, and some I’d like to own at some point haha!
sum1

De meeste items die ik koos zijn vrij simpel en ”minimal” (voor mij tenminste). Ik heb, zonder dat echt door te hebben, de afgelopen vijf of zes maanden mijn stijl redelijk versimpeld, en ik probeer ook wat kritischer te zijn over de kleding die ik koop. Ik heb niet lang geleden mijn kast behoorlijk opgeruimd, en heb sindsdien geprobeerd mijn kast redelijk georganiseerd te houden. Misschien dat ik daar in de toekomst dieper op in ga.

Most of the items I chose are actually quite simple and ”minimal” (for me at least). I’ve been, kind of subconsciously, simplifying my style a bit for the past five or six months, and I’ve also been trying to be more strict about the items I buy. I did a pretty huge wardrobe clear out not too long ago, and have been trying to keep my wardrobe reasonably organised since then. I’ll probably write a bit more about that in the future.


MOTEL MOSCA BLACK & WHITE POLKADOT TOP

BRANDY MELVILLE LUNA WHITE KNIT TANK
ASOS WASHED GREY ULTIMATE PEG TROUSERS 
ARAN JEWELS SILVER MINI HORN NECKLACE
BERSHKA NAVY STRIPED BLAZER
H&M BUTTON FRONT V NECK CAMI
PULL&BEAR FLORAL OPEN BACK DRESS 
VANS OLD SKOOL BLACK/PEWTER TRAINERS 
ASOS DENIM MOM SHORTS
& OTHER STORIES CONTRAST NECK STRIPED TEE


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Fashion Trends S/S 2017 | Gingham (OOTD & favourite picks)
FOTD | Fresh & (a bit) Glowy
FOTD | Dark Era

Puck van Rooij

One thought on “Favourite summer fashion picks | 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s