Favourite summery nail polishes | 2017

Ik ben er weer mensen haha! (Of nou ja, een soort van in ieder geval, er komt een update post aan!) Vandaag laat ik jullie een aantal vaan mijn favoriete zomerse nagellakken van 2017 zien. Het was voor mij geen verrassing dat het allemaal zachte, pastelachtige kleuren bleken te zijn – op één na – want ik ben sowieso meer een pastel-nagellak-mens dan een super-felle-kleuren-mens tijdens de lente en zomer. Oh, en bonus: alle nagellakken zijn goed betaalbaar én dierproefvrij! Anyway, laten we beginnen! ;)

I’m back guys haha! (Well, sort of anyway, an update post’s coming soon!) Today I’m showing you some of my favourite summery nail polishes of 2017. Unsurprisingly they’re all soft, pastelly colours – except one – because I’m definitely more of a pastel nail polish wearer than a super bright colour wearer during the spring and summer. Oh, and bonus: all of the polishes are inexpensive and cruelty free! Anyway, let’s get into it! ;)
P1060992-001

Essence Lights of the Oriënt Trend Edition | 02 The Sultan’s Daughter
Deze mooie zachtroze kleur is een Trend Edition nagellak van afgelopen zomer, maar je kunt hem nog steeds vinden op websites zoals eBay. ”The Sultan’s Daughter” is een zachte, babyroze kleur, en is wat minder dusty dan de roze kleurtjes waar ik meestal voor ga, maar dat zorgt juist voor een beetje afwisseling. De nagellak dekt perfect met twee laagjes, zolang je er een base- en topcoat bij aanbrengt.

This gorgeous light pink colour is a Trend Edition polish from last summer, but you can still find it on websites like eBay. ”The Sultan’s Daughter” is a soft baby pink colour, and is a bit less dusty than the pinks I usually go for, but that makes for a nice change. The nail polish covers perfectly in two coats and stays on quite well when used with a base and top coat.


Catrice Ultimate Nail Lacquer | 112 Cha-KIRA
Catrice stopte recentelijk met het verkopen van hun Ultimate Nail Lacquers (voor zover ik weet), dammit! Maar je kunt ze nog wel vinden op sites zoals eBay. Dit is zo ongeveer de ul-tie-me lente/zomer nagellak voor mij. Het is een mauve kleurtje dat perfect dekt met twee laagjes en goed blijft zitten met een base- en topcoat. Je kunt hem ook in actie zien in deze post.

Catrice recently discontinued their Ultimate Nail Lacquers (as far as I know), dammit! But you can still find this colour on sites like eBay. This is basically the ul-ti-mate spring/summer nail polish for me. It’s a dusty pink colour that covers perfectly in two coats and stays on well with a base and top coat. You can see it in action is this post as well.


Kiko Nail Lacquer | 365 Tattoo Rose
Dit is een wat nieuwere aankoop. ”Tattoo Rose” is de donkerste kleur die ik vandaag laat zien, maar is toch nog heel lente-achtig/zomers door zijn dusty roodachtige roze kleur. Trouwens, dit zou naar mijn mening ook een mooie herfst nagellak zijn! De nagellak wordt verkocht op Kiko’s website. Je kunt er meer informatie en swatches van vinden in deze post.

This is a more recent purchase. ”Tattoo Rose” is the darkest colour I’m showing you guys today, but it’s still quite spring/summer appropriate because of its dusty reddish pink colour. Actually, this would also be a very nice autumn colour in my opinion! The nail polish is sold on Kiko’s website. You can find more information and nail swatches of this colour in this post.

nails1-1

Barry M Matte Nail Paint | 605 Vanilla

”Vanilla” van Barry M is zo’n rare kleur! Hij is helemaal niet vanille-achtig naar mijn mening, maar meer een soort super lichtgrijze, paarsige kleur die ik maar moeilijk kan beschrijven. Dit is de enige matte nagellak in deze post, en is daardoor een beetje een gedoe om mooi aan te brengen – voor mij tenminste. Maar wanneer je hem eenmaal hebt aangebracht blijft hij goed zitten, als je er een basecoat onder aanbrengt. Meer info in deze post!

”Vanilla” by Barry M is such an odd colour! It’s not vanilla-y at all in my opinion, but rather a kind of really light grey, purply colour that’s really hard to describe. This is the only matte nail polish in this post, and because of that also the biggest pain in the ass to apply – for me at least. But when you get it on nicely, it stays on well – provided you use it with a base coat. More info in this post!


Essence The Gel Nail Polish | 37 Serendipity

Nog een nagellak die uit het assortiment is! Why?! Gelukkig is ook deze nagellak te vinden op eBay. Ik hou van een goede lichtgrijze nagellak, maar door zijn paarsige ondertoon is ”Serendipity” net wat zomerser en interessanter dan een normale grijs. De … van de Essence The Gel nagellakken is wat dik, waardoor ze wat streperig aanbrengen, maar ze blijven goed zitten met een base- en topcoat.

Another discontinued nail polish! Why?! Luckily this one’s also available on eBay. I love a good light grey nail polish, but because of its purply undertone, ”Serendipity” is just a hint more summery and interesting than your usual greys. The consistency of the Essence The Gel nail polishes is a bit thick, so they can apply a bit stripey, but they stay on well when you apply them with a base and top coat.


Essence The Gel Nail Polish | 83 Pretty Cool Life

En last but not least hebben we de felste kleur van het stel. ”Pretty Cool Life” is een toffe minty groene kleur. Hij is echter net wat groener en wat minder blauw dan meeste mintgroene nagellakken. Ondanks dat hij er naar mijn mening wat intens uitziet in het flesje, vind ik hem heel mooi staan op mijn nagels! Deze heeft ook een wat dikkere … dus het aanbrengen kan een beetje een b*tch zijn, maar hij blijft goed zitten met een base- en topcoat.

And last but not least there’s the brightest one out of the bunch. ”Pretty Cool Life” is an awesome minty green colour. However it’s a bit more green and a bit less blue than most mint green polishes. Even though it looks a bit intense to me in the bottle, I love it when it’s on my nails! This one also has a bit of a thicker consistency so applying it can be a bit of a b*tch, but it stays on well with a a base and top coat.

nails 2-2

Hebben jullie één of meerdere van de nagellakken hierboven geprobeerd, en behoren ze ook tot jullie favorieten? Zo niet, wat zijn jullie favoriete zomerse nagellakken?

Do you guys own any or several of the nail polishes I showed above, and are they some of your favourites? If not, what are your favourite summery nail polishes?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Review | Four Kiko Nail Lacquers
Review | Barry M (Matte) Nail Paint
NOTD | Festive As F*ck
Review | Three new Catrice Ultimate Nail Lacquer colours
NOTD | Greyt Times

Advertisements

2 thoughts on “Favourite summery nail polishes | 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s