Fashion Trends S/S 2017 | Gingham (OOTD & favourite picks)

Sinds kort probeer ik niet al te veel trendy kledingstukken meer te kopen, tenzij ik zeker weet dat ik het nog steeds zou dragen wanneer de trend in kwestie voorbij is. Dat is het fijne aan de gingham trend die op dit moment de ronde doet: ondanks dat het nu ”in” is, is gingham zelf geen supertrendy print en kun je het jaar na jaar dragen.

Recently I’ve been trying not to buy too many trendy clothing items, unless I know for sure that I’ll be wearing them even when the trend in question isn’t trendy anymore. That’s the nice thing about the gingham trend that’s going around right now: even though it’s ”in” right now, gingham itself isn’t an overly trendy print and can be worn year and year again.
P1060837-002
P1060842-001
Top – Weekday | Shorts – Urban Outfitters | Sunglasses – Pull&Bear (similar) | Backpack – Urban Outfitters (similar) | Sandals – Vagabond (similar)


Dat is tenminste wat ik tegen mezelf zei toen ik besloot deze superschattige en comfortabele Urban Outfitters shorts te kopen! ;) Voor deze post gebruikte ik ze in een kleine OOTD, en ik deel hieronder ook een aantal van mijn favoriete gingham kledingstukken met jullie! Er zijn momenteel zoveel leuke gingham kledingstukken te vinden, maar ik heb acht van mijn favorieten uitgekozen. Wat vinden jullie van de gingham trend? Heb je zelf items met een gingham print in je kast hangen, of ga je er misschien één kopen?

At least that’s what I told myself when I decided to buy this pair of really cute and comfy gingham print shorts from Urban Outfitters! ;) For this post I used them in a little OOTD, and below I’m sharing some of my favourite gingham fashion picks with you guys! There are so many cute gingham items around at the moment, but I chose eight of my favourites to share with you. What do you think of the gingham trend? And do you own any gingham print items, or will you be buying any?

Urban Outfitters twill half button-down shirt
River Island tie side shorts
Bershka short playsuit
Asos cold shoulder cotton jumpsuit
Stylenanda mini skirt with ruffle hem
Zara shirt dress
J.D.Y. shirt dress with tie belt
Light Before Dark mini skirt

 


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Autumn/winter trends 2016 | Chokers
Autumn/winter trends 2016 | Velvet
On Wednesdays We Wear Pink

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s