Monday Musthave | Bdellium Tools 762P Small Angle Brush

De Monday Musthave van vandaag is een kwast! Ik wil op een gegeven moment een blogpost maken over mijn favoriete make-upkwasten, maar ik kon niet wachten om deze met jullie te delen! Ben je op zoek naar de perfecte schuin afgesneden liner (of wenkbrauw) kwast? Look no further! Meer weten? Lees dan verder!

Today’s Monday Musthave is a brush! I want to do a favourite brushes kind of post at some point, but I couldn’t wait to share this little guy with you! If you’re looking for the perfect small angled liner (or brow) brush, look no further! Want to know more? Read on!
P1060656-001
P1060657

De twee schuin afgesneden kwastjes die ik al had voordat ik deze kocht waren of te groot, of te breed/fluffy, waardoor het lastig was om een mooie scherpe wing te maken. Dus toen ik dit kwastje voorbij zag komen, en een paar foto’s en reviews had opgezocht, besloot ik erin te ”investeren”. Bdellium Tools is niet echt een high end kwastenmerk, maar voor mij is de €11,95 die ik ervoor betaald had op The Makeup Spot toch wat aan de hoge kant. Toch ben ik erg blij dat ik hem toch gekocht heb, want het is momenteel letterlijk de enige kwast die ik gebruik om gel/crème eyeliner aan te brengen!

The two angled brushes I owned before purchasing this one were either too big, or too broad/fluffy, making it hard for me to create a nice sharp and clean wing. So when I came across this brush, and looked up a couple of pictures and reviews online, I decided to ”invest” in it. Bdellium Tools isn’t exactly a high end brush brand, but to me the €11,95 I paid for it on The Makeup Spot was on the expensive side. I’m so glad I decided to purchase it anyway though, because it has become literally the only brush I use for gel/cream eyeliner!

De ”P” in ”762P” staat voor ”pink”, maar Bdellium maakt de 762 kwast ook in andere kleuren. De kwast is iets kleiner dan de gemiddelde schuin afgesneden kwast, wat eyeliner aanbrengen veel makkelijker maakt voor mij omdat ik me veel meer in controle voel over de grootte van de wing die ik wil maken. Met meeste grotere liner kwasten die ik geprobeerd heb maak ik 9 van de 10 keer een veel te grote wing, omdat de kwast te groot was in verhouding met (de vorm van) mijn oog. De 762P kwast is erg smal (maar niet flimsy!) dus je kunt gemakkelijk een dunne lijn maken, of de lijn zo breed maken als je wilt zonder per ongeluk een veel te dikke lijn te zetten. Ik heb de kwast trouwens al een aantal keer gewassen en hij doet het nog prima. Zoals je kunt zien op de foto’s is het wel zo dat de haartjes (die ooit roze waren) op een gegeven moment grijzig blijven, ondanks het wassen.

The “P” in ”762P” stands for ”pink”, but Bdellium also has the 762 brush in other colours. The brush is slightly smaller than the average angled brush, which makes applying eyeliner so much easier for me because I feel like you have much more control over the size of wing you want to create. With most big(ger) liner brushes I’ve tried 9 times out of 10 I’d accidentally make my wing way too big, because the brush would be too big in comparison to my eye or eyeshape. The 762P brush is very thin (but not flimsy!) so you can easily draw a thin line, or make it as thick as you want without accidentally going overboard. Also, I’ve washed it quite a few times and it’s held up really well so far. The brush hairs do stain easily though. They used to be pink, but now they stay greyish even after washing (as you can see in the pictures).

Helaas word de 762P kwast (of 762 kwasten in andere kleuren) niet meer verkocht op The Makeup Spot, maar je kunt ze bijvoorbeeld op Beauty Bay of eBay vinden. Heb je deze kwast geprobeerd? Of heb je andere kwasten van Bdellium Tools geprobeerd en heb je aanraders?

Unfortunately the 762P brush (or the 762 brushes in general) isn’t sold on The Makeup Spot anymore, but you can still find it at Beauty Bay or eBay. Have you tried this brush? Or have you tried other brushes from Bdellium Tools, and do you have any recommendations?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Monday Musthave | Catrice Prime and Fine Professional Contouring Palette
Monday Musthave | Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat
Review | Real Techniques Core Collection

Advertisements

One thought on “Monday Musthave | Bdellium Tools 762P Small Angle Brush

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s