Another update (& 20% MAC discount in NL!)

Hi guys! Ja, ik weet het, alwéér een update. Feit is, ik ben de afgelopen tijd helaas een bar slechte blogger geweest. Niet omdat ik het bloggen zat was, maar vooral omdat ik nergens de tijd en/of energie om te bloggen vandaan gehaald kreeg. Life keeps throwing me curveballs, en dat is nogal vermoeiend. Maar ja, wat valt eraan te doen behalve er maar gewoon mee dealen? Hoe dan ook, ik ga langzaamaan weer beginnen met (enige) regelmaat te bloggen. Ik heb zó veel leuke ideeën voor blogposts, zó veel leuke producten om te reviewen, en zelfs meerdere ideeën voor YouTube video’s (ja, ik ben nog steeds van plan weer video’s te gaan maken), nu moeten al die ideeën er nog uit komen haha!

Hi guys! I know, another update. Fact is, unfortunately I haven’t been a great blogger recently. Not because I didn’t want to blog anymore, but mostly because I didn’t have the time and/or energy to blog. Life keeps throwing me curveballs, and it’s pretty exhausting. But what can you do except just dealing with it? Anyway, I’m going to try to ease myself into blogging (somewhat) regularly again. I have so many fun ideas for blog posts, so many fun products to review, and even several ideas for YouTube videos (yes, I’m still planning on making videos again), now I just have to make these ideas happen haha!

macbijenkorf1

Dan nog even deze zéér belangrijke mededeling! ;) Waarschijnlijk wisten jullie het al, want het nieuws ging als een lopend vuurtje door de Nederlandse ”beauty community”, maar voor het geval dat: MAC is dit weekend met 20% korting (!) te koop bij De Bijenkorf en Douglas (zowel op de websites als in de winkels). Ik ga er denk ik zeker gebruik van maken! Helaas zijn een paar dingen waar ik mijn oog op had geloof ik al uitverkocht, dus mijn advies: wees er snel bij als je je zinnen op een bepaald product gezet hebt!

Just one more very important thing! ;) You guys probably already know, because the news has been going around the Dutch ”beauty community” like crazy, but in case you missed it: there’s a sale going on where you can get a 20% discount (!) on MAC products at De Bijenkorf and Douglas (on their websites and in stores). I’m definitely going to take advantage of it I think! Unfortunately several products I had my eye on are already sold out, so my advice is: get there quickly if there are specific products you want to buy!

macdouglas

Dat was alles wat ik jullie wilde vertellen geloof ik. Oh, gaan jullie trouwens iets tijdens de MAC discount kopen dit weekend?

I believe that’s all I wanted to tell you guys. Oh, are you going to buy anything during the MAC discount this weekend by the way?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Update | A new chapter (jk, not really)
My (blog) goals of 2017
Ultimate beauty favourites of 2016 (NL)
Ultimate beauty favourites of 2016 (EN)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s