Update | A new chapter (jk, not really)

Duuus blijkbaar heb ik mezelf nogal gejinxd met mijn ”My (blog) goals of 2017” post, want zoals je misschien wel gemerkt hebt ging het hele ”vaker blogposts plaatsen” ding niet zo lekker. Dus laten we het bij dezen opnieuw proberen! Waar ik het in deze post over wil hebben is dat ik de laatste tijd steeds liever over dingen die niet per se beauty gerelateerd zijn wil schrijven. Op de blogs die ik hiervoor had schreef ik over whatever the hell ik wilde, wat het onderwerp ook was.

Sooo apparently I jinxed myself with my ”My (blog) goals of 2017” post, because as you might’ve noticed the whole ”’posting more regularly” thing isn’t going too smoothly. So let’s try again! What I want to talk about in this post is that recently my need to write about things that aren’t necessarily beauty related has grown. On the blogs I used to have before this I used to post whatever the hell I wanted, never mind the subject.
p1050566-001

Een tijdje wilde ik op deze blog alleen over beauty en fashion gerelateerde dingen schrijven want 1) dat waren (en zijn nog steeds) een paar van mijn grootste interesses, en 2) ik vond dat als ik over een heleboel verschillende dingen zou gaan schrijven, deze blog een beetje een zooi zou worden. Toch kan ik er niet meer omheen dat ik het liefste wil schrijven over alles waarin ik geïnteresseerd ben. Het is de laatste tijd een beetje een ”hype” geworden in de blog/beauty wereld: je blog revampen en schrijven over andere dingen dan beauty, of volledig stoppen met bloggen of overstappen naar YouTube. Véél beauty bloggers die ik volg zijn recentelijk gestopt met bloggen, of bloggen nauwelijks meer over beauty, wat ik eerlijk gezegd jammer vind want ik vind het nog steeds erg leuk om over beauty gerelateerde dingen te lezen en schrijven.

For a while I wanted to keep this blog strictly beauty and fashion related because 1) that were (and still are) some of my main interests, and 2) I felt that if I’d write about a bunch of random shit this blog would become a bit of a mess. Yet I can’t stop thinking about wanting to write about everything that interests me. Recently this has been a bit of a ”hype” within the blog/beauty world: either revamping your blog and starting to write about things other than beauty, or stopping with blogging altogether or switching over to YouTube. A lot of beauty bloggers I follow have either stopped blogging, or don’t (or barely) blog about beauty anymore, and honestly that kind of saddens me because I still love reading and writing about beauty related things.
p1050585-004

Ik ga zeker niet stoppen met schrijven over beauty gerelateerde dingen, maar ik wil mezelf wel de vrijheid geven om hier te kunnen schrijven over alles wat ik interessant vind. Ik zou bijvoorbeeld graag meer willen schrijven over fashion (alhoewel goede outfit foto’s maken een beetje een gedoe is als je niet altijd iemand hebt die je daarmee kan helpen), en over tattoos (er komen hierover binnenkort een paar posts aan!). Ik wil mijn blog ook een beetje een revamp geven binnenkort, maar dat zal niks rigoureus zijn hoor haha. Oh, en ik wil weer beginnen met hier en daar YouTube video’s maken!

I, for one, definitely won’t stop writing about beauty related stuff, but I do want to give myself the freedom to write about anything I want on here. For example, I’d love to write more about fashion (although taking good outfit photos is a bit tricky when you don’t always have someone to help you with it), and about tattoos (there’s a couple of posts on that coming in the near future!). I also want to give my blog a little bit of a revamp in the near future, but it won’t be anything too major haha. Oh, and I’d like to start making some YouTube videos again!
p1050595

Hopelijk vinden jullie deze nieuw-ish richting die ik in ga leuk, en vinden jullie het leuk me iets beter te leren kennen door de verschillende onderwerpen waarover ik het hier ga hebben. Trouwens, wat is jullie mening over het ”blog revamp/transitie naar YouTube” ding dat nu gaande is in de (beauty) blogging wereld? En over welke onderwerpen zouden jullie hier graag posts willen zien?

I hope that you guys will like this new-ish direction I’m taking and like to get to know me a bit better through the different subjects I’ll cover on here from now on. Also, what’s your opinion on the ”blog revamp/transition to YouTube” thing that’s going on in the (beauty) blogging world right now? And what are subjects you’d like to see posts about on here?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Ultimate beauty favourites of 2016 (NL)
Ultimate beauty favourites of 2016 (EN)
Dealing with an autumn/winter slump
Update | That’s life for ya…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s