My (blog) goals of 2017

Nieuw jaar, nieuwe doelen! Ik ben niet per se fan van dit soort posts, of van goede voornemens in het algemeen, want laten we eerlijk wezen: negen van de tien keer lukt het niet om je eraan te houden en schiet je er vrij weinig mee op. Of nou ja, in mijn geval dan haha. Maar tegelijkertijd vind ik geen doelen hebben ook weer zo saai. Dus bij dezen mijn blog- en ”het leven in het algemeen” gerelateerde doelen van 2017! Wat zijn jullie voornemens voor dit jaar?

New year, new goals! I’m not neccessarily a fan of these kinds of posts, or of New Year’s resolutions in general, because let’s be honest: nine times out of ten you kind of forget about them, and nothing really changes. Well, in my case at least haha. But at the same time I feel like not having any goals isn’t fun either. So here are my blog- and general life related goals for 2017! What are your main goals this year?
6.jpg

BLOG GOALS

1. Posting more regularly
Dit is altijd al een dingetje voor mij geweest: vaker en op meer vaste momenten blogposts plaatsen. Dit lukt niet altijd helemaal, en ik denk dat dit ook één van de redenen is dat mijn bezoekersaantal nauwelijks groeit. Maar goed, nieuw jaar, nieuwe kansen! Hopelijk lukt het dit jaar om daadwerkelijk een beetje een schema aan te gaan houden.
This has always been a bit of a problem for me: posting more regularly and on more set moments. It’s not really my forte, and I think it’s one of the reasons why the visitor count on my blog barely goes up. But OK, new year, new chances! Hopefully this year I’ll succeed at having a bit of a set schedule.

2. Writing shorter posts
Ik irriteer me persoonlijk nogal aan de lengte van mijn posts. Maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar ze korter te maken, ik heb zó veel te zeggen haha! Ook hieraan ga ik dit jaar proberen te werken, want wie heeft er nou tijd om telkens zo’n boekwerk te lezen?
Personally I’m a bit annoyed at the length of my own posts. But I just can’t seem to make them shorter, I have so much to say haha! So this is one of the things I want to work on this year, because who has time to read a short novel every time?

3. Organising my blog stuff better
Met ”blog stuff” bedoel ik verschillende dingen. Mijn foto’s bijvoorbeeld, die nu verspreid over tientallen mapjes met vage namen op mijn laptop staan. Of de producten die ik wil reviewen, die nu op een niet-bepaald-overzichtelijke manier door elkaar in een mandje staan.
With ”blog stuff” I mean several different things. My photos for example, that are now scattered all over my laptop in a bunch of different folders with vague names. Or the products I want to review, that are now crammed in a little basket in a not-exactly-accessible way.

4. Putting a bit more effort & money into photo backgrounds (but not overdoing it)
Mijn foto lay-outs kunnen beter, dus ik wil dit jaar wat meer tijd en geld steken in het maken van leuke fotoachtergronden. Ik wil dit echter niet gaan overdrijven, want ik wil niet zo’n blogger worden waarbij het 90% om de ”instagrammable” lay-out gaat en 10% om de gereviewde producten.
My photo layouts need improving, so this year I want to put a bit more time and money into creating fun photo backgrounds. However I don’t want to overdo it, because I don’t want to become one of those bloggers that’s 90% about ”instagrammable” layouts and 10% about the reviewed products.

5. Organising my makeup ”collection” better
Mijn make-up opbergsysteem is op zich redelijk netjes en overzichtelijk, maar mijn make-up zelf ligt door het hele huis verspreid. Ik ga dit jaar dus proberen mijn make-up netjes op te bergen nadat ik het gebruikt heb.
Overall my makeup storage is quite neat and accessible, but the makeup itself is scattered all over the house. This year I want to try to put back my makeup every time after I’ve used it.

p1040233

PERSONAL GOALS

1. Going on holiday
Ik ben minstens vier jaar niet officieel (als in: voor meerdere dagen naar het buitenland) op vakantie geweest. Dit komt door mijn nogal hardnekkige angsten. Ik wíl heel graag, dat is het probleem niet. Ik ga er dus naartoe proberen te werken om komende zomervakantie met mijn vader of moeder op vakantie te gaan. Liefst naar Frankrijk haha!
I haven’t been on an official vacation (a.k.a. for several days in another country) for at least four years, because of my pretty stubborn fears. I want to go really badly though. So this year I’m going to work on trying to go on vacation coming summer with my dad or mom. Preferably to France haha!

2. Learning to travel by train again
Een aantal jaar geleden (tijdens mijn ”studententijd” bijvoorbeeld) had ik nergens last van en reisde ik het hele land af per trein, maar ook dit gaat door mijn angsten niet bepaald soepel meer. Hier wil ik dit dus ook aan gaan werken dit jaar zodat ik in ieder geval zonder al te veel stress met de trein naar de stad kan.
A couple of years ago (during my ”college days” for example) I didn’t think twice about travelling by train, and I travelled all around the country, but because of my fears this doesn’t go very smoothly anymore either. I want to work on this so I can travel by train again without too much stress.

3. Getting another tattoo & getting my old ones touched up
Dit is ook nogal eng voor mij (ook al heb ik er al een paar), maar toch wil ik graag weer (minstens) één tattoo laten zetten dit jaar. En dat gaat misschien al in maart gebeuren haha! Oh, en ik wil een paar van mijn oudere tattoos laten bijwerken.
This is pretty scary for me too (even though I already have a couple), but I really want to get (at least) one tattoo this year. And that might already happen in February haha! Oh, and I want to get a couple of my older ones touched up.

4. Going to dance classes more often
Nog iets wat niet zo soepel gaat: naar dansles gaan. Officieel heb ik twee lessen per week, maar ik ga vaak maar één keer per week. Terwijl ik wel heel graag twee keer wil! Ik ga dit jaar dus zo vaak mogelijk proberen te gaan.
Another thing that doesn’t go too smoothly: going to dance classes. Officially I have two classes a week, but I usually only go once a week. Even though I really want to go twice a week! I’m going to try to go as often as possible this year!

5. Losing a bit of weight & toning up
Last but not least een lekker cliché voornemen: afvallen en wat strakker in m’n vel komen te zitten. Zeker zo na de feestdagen mogen er wel een paar kilootjes af. Ik ga weer wat beter opletten op wat ik eet, en wat meer proberen te bewegen.
Last but not least a pretty cliché goal: losing some weight and toning up. It definitely wouldn’t hurt to lose a couple of pounds, especially after the past holidays. I’m going to try and watch what I eat more, and try to excercise more.


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Ultimate beauty favourites of 2016 (NL)
Ultimate beauty favourites of 2016 (EN)
Dealing with an autumn/winter slump
Update | That’s life for ya…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s