Seven Red Lipsticks for the Holidays

First of all, sorry voor de nogal last minute post. Kerst is al over een paar dagen, maar ik wilde toch nog een kerstachtige post plaatsen haha. Hoe dan ook, als we het hebben over lipkleuren voor kerst en Oud en Nieuw lijkt rood nog altijd keuze nummer één te zijn. En volkomen terecht, want het is feestelijk en klassiek! Dus hier zijn zeven rode lipkleuren voor de komende feestdagen! Lees verder voor meer info en swatches. :)

First of all, excuse the very last minute post. Christmas is in less than a week, but I still wanted to post something Christmassy on here haha. Anyway, if we’re talking lip options for Christmas and New Year’s Eve, red still seems to be choice number one. And rightly so, because it’s festive and classic! So here’s seven red lip options for the coming Holidays! Read on for more info and swatches. :)
3
2

Wanneer je een rode lipkleur draagt wil je natuurlijk niet dat die uitloopt, dus een lipliner is essentieel. Een recente favoriete rode lipliner is de Rimmel Exaggerate Full Colour Lip Liner in ”Obsession”. Hij is goed gepigmenteerd en past bij veel verschillende kleuren rood. Of je kunt hem natuurlijk op zichzelf dragen!

When wearing a red lip you don’t want it to feather or smudge, and for that a lip liner is essential. A red lip liner I’ve really been liking recently is the Rimmel Exaggerate Full Colour Lip Liner in ”Obsession”. It’s pigmented and will go with a lot of different shades of red. Or you can just wear it on it’s own!


Als we het hebben over matte lipsticks is de Wet N Wild Megalast Lip Color in ”Stoplight Red” een goede budget optie. Het is een superklassieke rood, die net iets naar het koele, blauwige neigt. Een midrange optie is de Manic Panic Lethal Lipstick in ”Kiss Of Death”. Ook een klassieke rode kleur, maar met een twist. Hij heeft een semi-matte finish met subtiele shimmers. Een mooie (en super matte) highend optie is de Kat Von D Studded Kiss Lipstick in ”Vampira”. Deze is wat donkerder dan de vorige twee en kan droge plekjes op je lippen accentueren, dus vergeet niet eerst te exfoliëren!

If we’re talking matte lipsticks a nice budget option is the Wet N Wild Megalast Lip Color in ”Stoplight Red”. A super classic red, that leans slightly to the cool, blueish side. A midrange option is the Manic Panic Lethal Lipstick in ”Kiss Of Death”. Again a classic colour, but with a bit of a twist. It has a semi-matte finish with subtle shimmers throughout. A gorgeous (and very matte) highend option is the Kat Von D Studded Kiss Lipstick in ”Vampira”. This one is a bit darker compared to the previous two colours and can accentuate dry patches on your lips, so don’t forget to exfoliate first!


Een lipstick met glans kan natuurlijk niet ontbreken. De Wet N Wild Silk Finish Lipstick in ”Dark Wine” is een mooie koele rode kleur. Ik raad wel aan een lipliner te gebruiken met deze lipstick omdat hij kan uitlopen door zijn creamy finish.

Of course we can’t leave out a lipstick with a bit more sheen. The Wet N Wild Silk Finish Lipstick in ”Dark Wine” is a pretty, cool red colour. I’d definitely recommend using a lip liner with this, otherwise it might smudge because of it’s creamy finish.


Last but not least hebben we twee liquid lipsticks. Ideaal voor een feestje omdat ze lang blijven zitten. Een goedkopere optie is de Sleek Matte Me Liquid Lipstick in ”Old Hollywood”. Het is een mooie kleur, maar hij kan de lippen een beetje uitdrogen dus ik raad aan er een lippenbalsem of lip primer onder aan te brengen. Een midrange (en minder uitdrogende) optie – en één van mijn nieuwere liefdes – is de Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick in ”Adoring” van theBalm.

Last but not least we have a couple of liquid lipsticks. Ideal for a party, because they’ll stay in place for a long time. An inexpensive option is the Sleek Matte Me Liquid Lipstick in ”Old Hollywood”. It’s a gorgeous colour, but it can be a bit drying so I’d recommend using a lipbalm or lip primer underneath. A midrange (and less drying) option – and a new love of mine – is the Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick in ”Adoring”, by theBalm.


Wat is jullie favoriete rode lipproduct? En heb je wel eens (één van) de bovenstaande lipproducten geprobeerd?

What’s your ultimate favourite red lip product? And have you ever tried (one of) the lip products above?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Favourite beauty gift sets | Christmas 2016
NYX ”Dark Era” | The ultimate vampy autumn lipstick?
Review | Catrice Matt 6hr Lip Artist
Review | Essence Velvet Matt Lipstick & Velvet Stick Matt Lip Colour

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s