Monday Musthave | Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat

Een paar bloggers die ik volg posten elke maandag een ”Monday Musthave” post. Ik weet niet precies wie hier ooit mee is begonnen, maar ik vond het een leuk idee. Vooral wanneer je mensen wil vertellen over fijne producten die je niet meer kunt reviewen omdat je ze bijvoorbeeld al vaak gebruikt hebt en ze er niet zo fotogeniek meer uitzien. ;) Dus dat wil ik vanaf vandaag ook gaan doen! Het eerste product in de serie: de Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat. Wil je weten waarom ik hem zo fijn vind? Lees dan verder!

A couple of bloggers I follow post a ”Monday Musthave” post every Monday. I don’t know who originally started this, but I thought it was a fun idea. Especially when you want to tell people about a product you really like, but you can’t really review it anymore because (for example) you already used it a lot and it doesn’t look very fotogenic anymore. ;) So that’s what I want to do starting today! The first product in this series: the Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat. Want to know why I like it so much? Read on!
p1040069

Even een background story: in het verleden had ik al een aantal drugstore base- en topcoats geprobeerd, maar zonder succes. Óf ze krompen mijn nagellak, wat er natuurlijk nogal raar uitzag, óf ze zorgden ervoor dat mijn nagellak er nog korter op bleef zitten dan zonder base- en topcoat! In het ergste geval begon mijn nagellak na nog geen dag (!) te chippen, terwijl mijn nagellak er zonder die extra laagjes zo’n twee dagen op bleef zitten. Ik stopte dus zo’n twee jaar geleden met base- en topcoats gebruiken. Maar een tijdje terug besloot ik er toch weer één te proberen omdat ik het zat was dat mijn nagellak zo snel chipte, en mijn nagels wel wat bescherming van een basecoat konden gebruiken.

A little background story: in the past I’ve tried a couple of drugstore base- and top coats, but not very successfully. They either shrunk my nail polish, which would look quite odd, or they’d make my nail polish last even shorter than without base- and top coat. Sometimes it’d make my nail polish chip within a day (!), while without the base- and top coat it’d last two days. So I stopped using base- and top coats for about two years. But then some time ago I decided to try one again because I was tired of my nail polish chipping so fast, and also my nails could use a bit of extra protection.
p1040189

Ik kocht de ”Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat” van Rimmel omdat ik die nog niet geprobeerd had, en oh my gawd, wat een goede koop was dat! Hij beschermt mijn nagels als basecoat (al helpt hij niet 100% tegen verkleuren, maar ach, can’t have everything right?), en geeft een mooie glanzende finish als topcoat. Maar nog belangrijker: hij zorgt ervoor dat de meeste van mijn nagellakken (zelfs mijn súpergoedkope) er minstens vijf dagen op blijven zitten zónder chippen! Ik wist niet dat dat mogelijk was met mijn nagels! Het kost wat extra werk om twee laagjes nagellak én een base- en topcoat aan te brengen, maar ik heb het ervoor over!

I bought the ”Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat” by Rimmel because I hadn’t tried it yet, and oh my gawd, what I great purchase! It protects my nails as a base coat (it doesn’t protect against discoloration 100% though, but hey, can’t have everything right?), and gives a nice shiney finish as a top coat. But most importantly: it keeps my nail polishes (even my super cheap ones) in place for at least five days, without chipping! I didn’t know that was possible with my nails! It takes a little longer to apply two layers of polish and a base and top coat, but I think it’s worth it!
p1040187

De Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat kost €7,99 en is te koop bij de drogisterij of via Kruidvat’s website.

The Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat costs €7,99 and can be found at drugstores or via Boots’ website.


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Review | Three new Catrice Ultimate Nail Lacquer colours
Haul | New Catrice products for spring 2016
My Beauty Backup Stash (Winter 2016)

Advertisements

4 thoughts on “Monday Musthave | Rimmel Nail Nurse 5 in 1 Nail Base & Top Coat

  1. www.irispraat.nl

    Leuk idee, deze maandag favoriet :-) Misschien ga ik dit ook eens doen. Nog een heel goede tip voor je is de Make Me Grow basecoat van Essie. Die wordt soms ook bij Big Bazar verkocht voor 2,99 en die is amazingggg!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s