Update | That’s life for ya…

Vandaag even een update omdat ik drie weken niks gepost heb hier. Sorry daarvoor! Het was niet de bedoeling dat er zo’n groot gat zou vallen. Waarom dat wel is gebeurd is een laaaang (en saai) verhaal.

Today it’s time for an update because I haven’t posted anything on here for three weeks. Sorry about that! It wasn’t my intention to not post anything for that long. Why I didn’t post anything is a loooong (and boring) story.
P1030612-1

Waar het op neer komt is dat het sinds een paar weken weer niet zo lekker gaat en ik be-hoor-lijk moe van mezelf word. Er zijn de afgelopen tijd een aantal dingen gebeurd waarmee ik (blijkbaar) niet goed kan dealen. Ik dacht dat het allemaal wel zou loslopen, maar we zijn nu een paar weken verder en ik voel me nog steeds kut. Balen, want het ging net weer enigszins lekker en dat is nu dus weer in elkaar gedonderd. Maar ja, that’s life for ya – helaas.

Ik ben gewoon even zó klaar met mezelf. Heb je dat ook wel eens? Dat je gewoon even niet tevreden bent met wie je bent, hoe je eruit ziet, en wat je doet (of niet doet). Ik heb dit gevoel helaas vrij vaak, maar ik weet niet zo goed hoe diep ik daar hier op in moet gaan. Aan de ene kant wil ik natuurlijk wel dat jullie weten hoe het komt dat het me maar niet lukt om bijvoorbeeld geregeld blogposts te posten, maar aan de andere kant wil ik de vervelende dingen in mijn leven niet te veel ”mixen” met de leuke dingen in mijn leven (zoals bloggen). Misschien dat ik er over een tijdje iets over schrijf hier. We’ll see.

Maar goed, ik moet dus even de knop zien te vinden en ‘m om zien te zetten. Hopelijk lukt dat zo snel mogelijk en kan ik weer een échte blogpost plaatsen, want ik heb zó veel leuke ideeën!

Bedank voor jullie geduld en hopelijk tot snel!
x Puck


Basically the past couple of weeks have been pretty shitty and I’m getting really tired of myself. A couple of things have happened recently and apparently I can’t deal with them very well. I thought it wouldn’t be that big of a deal, but it’s been going on for a couple of weeks now and I still feel like crap. Which sucks because I finally was doing a bit better, and now that’s all ”collapsed” again. But yeah, that’s life for ya – unfortunately.

I’m just sooooo done with myself at the moment. Do you ever feel like that? Just not feeling happy with who you are, how you look, and what you do (or don’t do). I have this feeling quite often unfortunately, but I don’t know how much I should tell you guys about that on here. On one hand I want you guys to know why I keep failing at uploading blog posts on here consistently, but on the other hand I don’t really want to ”mix” the really shitty things in my life with the fun things (like blogging). Maybe I’ll write something about it on here in the future. We’ll see.

Anyway, right now I need to find the switch and try to turn it. Hopefully that’ll happen soon so I can get back to posting real blog posts, because I have so many fun ideas!

Thanks for your patience and I hope I’ll talk to you again soon!
x Puck


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Update | Pfff…
Update | From one mess into another

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s