TAG | Makeup Addict Tag (NL)

(You can find the English version of this post here!)

Vandaag heb ik een kleine maar leuke tag voor jullie! Hij bestaat uit maar negen vragen, en ik heb geprobeerd mijn antwoorden zo kort mogelijk te houden, maar dat bleek te moeilijk te zijn voor mij haha! Ik weet eerlijk gezegd niet wie deze tag bedacht heeft maar volgens mij bestaat hij al een tijdje. Ik tag jullie trouwens allemaal om hem ook te doen. En vergeet niet het mij te vertellen als je hem ook doet, want dan kan ik de jouwe ook lezen! :)
faoihg-03

Welke producten blijf je kopen, ook al heb je er genoeg van in je collectie?
Sowieso lipproducten! Er zijn zo veel kleuren die ik nog niet heb! ..Of nou ja, dat vind ik. ;)

Zonder welk make-upproduct kan je écht niet?
”Niet zonder kunnen” is natuurlijk een beetje overdreven, maar als ik iets moet kiezen is het denk ik mascara. Het zorgt ervoor dat je er net even wat frisser en wakkerder uitziet.

Wat is je favoriete high end merk?
Ik heb zelf niet veel producten van high end merken, maar er zijn natuurlijk wel merken waarvan ik meer producten zou willen proberen! Kat Von D staat denk ik bovenaan mijn lijst.

Hoe groot is je make-up collectie?
Niet erg groot. Ik ben pas een paar jaar actief met beauty bezig, dus mijn ”stash” is waarschijnlijk een stuk kleiner dan die van iemand die al vijf of tien jaar into beauty is. Daarbij probeer ik geen enorme bedragen aan beautyproducten uit te geven.. Met de nadruk op ”probeer” haha.
P1030422

Hoe berg je je make-up op?
Vrijwel mijn hele ”collectie” past in de linker la van mijn bureau. Ik heb er een bestekbak van Ikea in gedaan om alles een beetje gescheiden te houden. Het enige wat ik apart opberg zijn mijn lipsticktubes. Die zitten in mijn Alex ladekastje van Ikea (ja, ook ik heb hem haha), in een lipstickhouder van eBay.

Hoeveel make-upproducten heb je op dit moment in je tas zitten?
Maar twee, gek genoeg! Ik gooi meestal de lipstick die ik die dag op heb in mijn tas, dus er ontstaat vaak een soort ophoping van lipproducten in mijn tas. Op dit moment zijn de enige twee producten die erin zitten de Essence Velvet Matt lipstick in ”24” en de 3CE lipstick in ”Fatal”.

Als je de make-upstash van een andere blogger mocht plunderen, wie zou je dan kiezen?
De meeste beauty bloggers die ik volg hebben niet echt een make-upcollectie serie gedaan, dus ik weet niet wat ze allemaal in hun collectie hebben. Dus voor dit antwoord kies ik een youtuber (of eigenlijk twee). Mijn eerste keus zou dan Kathleen van KathleenLights zijn, maar haar collectie is zo groot dat ik niet zou weten waar ik zou moeten beginnen! Dus mijn andere keuze is Emily van BeautywithEmilyFox. Haar collectie is wat kleiner maar ze heeft een heleboel toffe producten.
P1030467

Hoe lang doe je over je make-uproutine, en hoeveel producten gebruik je?
Ligt eraan. Mijn ik-heb-haast routine (eigenlijk mijn everyday routine) kost me zo’n vijftien tot twintig minuten en bestaat uit primer (soms), concealer, setting poeder, wenkbrauwpotlood en setting gel, mascara, een zwart oogpotlood om mee te tightlinen, blush, en een lippenbalsem of lipstick. Dus dat zijn negen producten. Als ik voor een full face ga voeg ik daar nog eyeliner, oogschaduw, een beetje contourpoeder, highlighter, en een setting spray aan toe. Dat zijn in totaal dus zo’n veertien producten, en het kost me bij elkaar zo’n 40 à 50 minuten om aan te brengen.

Heb je ooit een make-upproduct gekocht, ook al wist je dat je het waarschijnlijk niet zou gebruiken?
Niet echt. Ik koop beauty producten natuurlijk altijd met de intentie ze te gebruiken. Maar soms koop ik een lipstick met een – voor mij – iets ”gewaagdere” kleur, wetende dat ik hem waarschijnlijk niet zo vaak zal gebruiken als mijn ”normalere” lipsticks, en uiteindelijk draag ik hem op z’n meest maar drie keer per jaar haha.


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
TAG | 40 Beauty Questions (in Dutch)
TAG | 40 Beauty Questions (in English)
TAG | What’s in my makeup bag? (Winter 2016) (in Dutch)
TAG | I Heart Fall (in Dutch)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s