Review | Nesura Black Black Clear Nose Pack Peel Off Mask

Tijdens mijn zoektocht naar Zuid-Koreaanse sheet maskers kwam ik meerdere keren dit soort peel off maskers tegen, die speciaal bedoeld zijn om aan te brengen op plaatsen waar je vergrootte/verstopte poriën hebt. Dat leek me wel wat aangezien ik vooral rond mijn neus behoorlijk zichtbare en verstopte poriën heb. Ik besloot het Black Black Clear Nose Pack van Nesura te kopen via I Am Love Shop. Dit kost ongeveer €8,00 voor 60g. Let’s review!

During my search for South Korean sheet masks I came across this kind of peel off mask (that are meant to be applied to areas where you have large/clogged pores) multiple times. It sounded like something I could use, because I have quite a lot of visible, clogged pores around my nose. I decided to buy the Black Black Clear Nose Pack from Nesura via I Am Love Shop. It costs approx. €8,00 (£6,70 / $9,00) for 60g. Let’s review!
nes1-001-9

Het actieve ingrediënt in dit peel off masker is houtskool. Dit zou ervoor moeten zorgen dat mee-eters verwijdert worden en poriën leeggehaald en verkleind worden. Het is zwart en heeft een plakkerige substantie. Hierdoor is het niet heel makkelijk uit te smeren. Ik breng het dus aan met een combinatie van smerende en deppende bewegingen. Door de plakkerigheid is het ook wat moeilijk op te bouwen. Gelukkig hoef je geen héle dikke laag aan te brengen om het masker eraf te kunnen ”pellen”. Ik kan de ingrediënten niet lezen, en kan ze ook niet online vinden. Dus als je het voor me kunt vertalen hoor ik het graag! ;)

The active ingredient in this mask is charcoal. This should help with removing blackheads, and clearing out and tightning pores. It’s black and has a sticky substance. This doesn’t make application very easy. So I apply it by using a combination of smearing and dabbing motions. Because of the stickiness the mask is quite hard to build up. Luckily you don’t need to apply a super thick layer to be able to peel it off. I can’t read the ingredients on the back, and can’t find them online either. So if you can translate it for me, let me know! ;)
nes2-003

 Ik breng het masker altijd aan op een schoon gezicht, op de plaatsen waar ik zichtbare poriën heb, laat het ongeveer vijftien minuten zitten – tot het volledig is opgedroogd – en pel het er dan af. Soms krijg ik het er in één of twee stuks afgepeld, soms komt het er in allemaal kleine stukjes af. Ik heb wel het idee dat het masker mijn poriën goed leeghaalt, maar veel verschil wat betreft mijn mee-eters zie ik niet (ik probeerde het nog op de foto te krijgen, maar geen succes). Voor mijn gevoel is het masker dus niet per se effectiever dan gewone neusstrips, maar het ”afpel” gedeelte is wel heel bevredigend haha!

I always apply the mask on a clean face, on the places where I have visible pores, let it sit for about fifteen minutes – until it’s completely dry – and then peel it off. Sometimes I’ll get it off in about one or two pieces, sometimes it’ll come off in a bunch of little pieces. I do feel like the mask really clears out my pores, but I don’t really see a difference in my blackheads (I tried to photograph it, but no succes). To me the mask isn’t necessarily more effective than normal nose strips, but the ”peel off” part is really satisfying haha!
fodg
nes10

Hebben jullie de laatste tijd nog goede (peel off) porie-reinigingsmaskers geprobeerd?

Have you guys tried any good (peel off) pore cleansing masks recently?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Skincare Journey | Part I
Skincare Journey | Part II: Lush Celestial & Skin Drink moisturisers
BeautyBay & FeelUnique wish list (spring/summer 2016)

Advertisements

2 thoughts on “Review | Nesura Black Black Clear Nose Pack Peel Off Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s