Three of my favourite cosmetics webshops (part 1)

Een paar weken geleden zag ik bij Iris een leuke blogpost voorbij komen waarin ze over haar favoriete cosmeticawebshop vertelde. ”Dat wil ik ook doen!” dacht ik meteen, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik niet per se één ultieme favoriete cosmeticawebshop heb (ik ben sowieso altijd slecht in favorieten kiezen). Bij dezen vertel ik jullie dus over drie van mijn favoriete cosmeticawebshops!

A couple of weeks ago I saw a fun blog post on Iris’ blog in which she told us about her favourite cosmetics webshop. I immediately thought ”I want to write a post like that too!”, but it didn’t take me long to realise that I don’t really have one ultimate favourite cosmetics webshop (I often have difficulty picking favourites anyway). So in this blog post I’m going to tell you guys about three of my favourite cosmetics webshops!
5 fav


THE MAKEUP SPOT

Om te beginnen een Nederlandse webshop. The Makeup Spot verkoopt merken die in Nederland in de winkel te koop zijn, zoals bijvoorbeeld Maybelline of Bourjois, maar ook Britse en Amerikaanse drugstore merken zoals Sleek, Makeup Revolution, L.A. Girl en Wet N Wild. Ook verkoopt de webshop merken als Makeup Studio, Morphe en Inglot. Meestal ga ik naar The Makeup Spot wanneer ik een product niet op Beautyjoint (zie hieronder) kan vinden, of wanneer ik een wat grotere bestelling wil plaatsen en verzendkosten vanuit Amerika te hoog oplopen.

Let’s start with a Dutch webshop. The Makeup Spot sells brands that are available in store in the Netherlands, like for example Maybelline and Bourjois, but also British and American drugstore brands like Sleek, Makeup Revolution, L.A. Girl and Wet N Wild. The webshop also sells brands like Makeup Studio, Morphe and Inglot. I usually go to The Makeup Spot when I can’t find a product on Beautyjoint (see below), or when I want to place a bigger order and shipping from America will be too expensive.
5 fav - themakeupspot.png
Op mijn The Makeup Spot wishlist / On my The Makeup Spot wish list: the Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Matte Lipstick in ”Charming”, Max Factor Face Finity All Day Primer, BH Cosmetics Waterproof Lip Liner in ”Rouge”, Inglot Freedom System Face Blush in ”20”, the Balm Schwing Black Liquid Eyeliner, Sleek iDivine Palette in ”A New Day”.

I AM LOVE SHOP
De eBay shop I Am Love Shop is zo’n beetje het Mekka van Zuid-Koreaanse cosmetica! Ze verkopen er zó veel merken en producten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Soms een beetje verwarrend, maar ook heel leuk als je geïnteresseerd bent in Zuid-Koreaanse cosmetica. Heel fijn: de verzending is GRATIS (naar Nederland in ieder geval), maakt niet uit hoe groot je bestelling is. Al loop je natuurlijk wel het risico dat je eruit wordt gepikt tijdens de import, en daar dus voor moet betalen. Dat is mij gelukkig nog niet overkomen. Verder hebben ze vaak aanbiedingen of uitverkoop, en krijg je zelfs bij een kleine bestelling een heleboel interessante gratis samples. Ik ben fan!

The eBay shop I Am Love Shop is pretty much the Mecca of South Korean cosmetics! They sell so many different brands and products that sometimes you don’t know where to start. This can be a bit confusing, but also a lot of fun if you’re interested in South Korean cosmetics. Nice: shipping is FREE (to the Netherlands anyway), it doesn’t matter how big your order is. Though there’s always the risk of being picked to pay import. Luckily that hasn’t happened to me yet. Also they often have special offers or sales going on, and you get a lot of free samples with your orders (even with small orders). Love it!
5 fav - iamloveshop
Op mijn I Am Love Shop wishlist / On my I Am Love Shop wish list: secretKey Starting Treatment Aura Mist, SkinFood Boosting Juice 2 Step Ceramide Sheet Mask, Carezone Doctor Solution A-Cure Liquid Skin Surface Clearing Solution, Heimish All Clean Balm, It’s Skin Clinical Solution AC Serum.


SEPHORA US

Een aantal van mijn favoriete high(er) end merken worden helaas niet verkocht via de Franse Sephora website, of het merk wordt er wel verkocht, maar bepaalde producten niet. Dus als ik iets van bijvoorbeeld Kat Von D of Tarte wil kopen is de Amerikaanse Sephora webshop zo’n beetje mijn enige optie. Helaas zijn de verzend- en importkosten GESTOORD hoog, dus ik heb pas één keer via de US site besteld. Het wordt binnenkort weer tijd om iets te bestellen, want mijn wishlist wordt steeds groter haha!

Unfortunately several of my favourite high(er) end brands aren’t sold on the French Sephora website, or the brand is sold there but certain products aren’t. So if I want to get anything from for example Kat Von D or Tarte the American Sephora webshop is pretty much my only option. Unfortunately the shipping and import costs are INSANE, so I’ve only ordered from there once up till now. It’s about time I place another order though, because my wish list keeps growing and growing haha!
5 fav - sephora us
Op mijn Sephora US wishlist / On my Sephora US wish list: Kat Von D Black Magic Lip + Liner Duo, Boscia Makeup-Breakup Cool Cleansing Oil (sample size), Tarte Tartelette In Bloom Clay Eyeshadow Palette, Hourglass Mineral Veil Primer (sample size), Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in ”Nosferatu”.

 
Wat zijn jullie favoriete webshops om cosmetica te kopen?

What are you guys’ favourite webshops to buy cosmetics?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
BeautyBay & FeelUnique wish list (spring/summer 2016)
TAG | 40 Beauty Questions (in Dutch)
TAG | 40 Beauty Questions (in English)
10 Beauty Products I Want To Try This Year (in Dutch)
10 Beauty Products I Want To Try This Year (in English)

Advertisements

2 thoughts on “Three of my favourite cosmetics webshops (part 1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s