Skincare Journey | Part I

Ik heb nooit veel geluk gehad met huidverzorgingsproducten. Waarschijnlijk omdat ik altijd de verkeerde producten voor mijn huidtype koos (ik wist überhaupt niet zo goed wat mijn huidtype was). Ik gebruikt veel anti-acne producten, maar die droogden mijn  sowieso al droge huid nog meer uit. Mijn kennis van huidverzorging ging niet veel verder dan wat te koop was bij de dichtstbijzijnde drogisterij. Niet dat er wat mis is met de producten die daar verkocht worden. Als die voor jou werken is dat natuurlijk super, maar de meeste drogisterijproducten die ik tot nu toe geprobeerd heb gingen niet goed samen met mijn droge en gevoelige huid.

I never had much luck with skincare. Probably because I often chose the wrong products for my skintype (I didn’t really know what my skintype was anyway). I used to use a lot of anti-acne products, which would dry out my already dry skin even more. My knowledge of skincare didn’t really reach beyond what was available at the local drugstores. Not that there’s anything wrong with the products they sell there. If they work for your skin that’s great, but most of the drugstore products I’ve tried didn’t go well with my dry and sensitive skin.
P1020283-001

Hoe meer ik geïnteresseerd raakte in beauty, hoe meer interesse ik kreeg in huidverzorging. Doordat ik veel bloggers en youtubers van over de hele wereld begon te volgen ontdekte ik steeds meer nieuwe huidverzorgingsmerken en leerde ik wat wel en niet goed is (of kan zijn) voor mijn huidtype. Momenteel zit ik in de ”Ik wil zo veel mogelijk producten uitproberen om uit te vinden wat het beste bij mijn huid past” fase. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat ik zo veel mogelijk producten tegelijkertijd wil proberen, want mijn huid zou helemaal gek worden als ik dat zou doen, maar ik ben wel van plan om telkens wanneer ik een product op maak er iets anders voor in de plaats te kopen. Tenzij ik een product helemaal geweldig vind natuurlijk.

The more I got into beauty, the more I became interested in skincare. By reading blogs and watching youtubers from all around the world I discovered lots of new skincare brands and learned a bit about what ingredients can be good or bad for my skintype. Right now I’m in the ”I want to try as many products as possible to find out what works best for my skin” fase. Of course I don’t mean I want to try as many products all at once, because my skin would freak out if I did that, but I do intend to buy something else when I run out of a certain product. Unless I fall in love with a product of course.
P1020294-001

Bij dezen neem ik jullie mee op mijn ”Skincare Journey”, op zoek naar mijn holy grail huidverzorgingsproducten. Er komt deze week als het goed is al een nieuwe skincare review aan! Als jullie trouwens aanraders hebben voor verzorgingsproducten voor de droge en gevoelige huid hoor ik het natuurlijk graag!

So from now on I’m taking you guys with me on my ”Skincare Journey”, my search for my holy grail skincare products. There’ll probably be a new skincare review up later this week! If you have any skincare recommendations for dry and sensitive skin I’d love to hear them of course!


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
BeautyBay & FeelUnique wish list (spring/summer 2016)
My Beauty Backup Stash (Winter 2016)
TAG | 40 Beauty Questions (in Dutch)
TAG | 40 Beauty Questions (in English)
10 Beauty Products I Want To Try This Year (in Dutch)
10 Beauty Products I Want To Try This Year (in English)

Advertisements

4 thoughts on “Skincare Journey | Part I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s