Update | Pfff…

Pfff, ik ben de afgelopen tijd niet zo’n goede blogger geweest hè? Het leven is de afgelopen twee á drie maanden zo’n zooi geweest! Of nou ja, mijn leven is altijd een beetje een zooi, maar de afgelopen tijd dus nog meer dan normaal haha. Misschien dat ik daar binnenkort een blog post over zal schrijven, maar nu zal ik jullie er niet mee vervelen want het is een te lang verhaal. Ik wil trouwens niet zeggen dat dit mijn excuus is voor het niet bloggen.. Alhoewel, dat is het wel een soort van, het is alleen geen goed excuus haha.
Ik had (en heb stiekem nog steeds) allemaal ‘’wilde’’ plannen om een echte blog planning aan te houden, en dus elke week een aantal keer per week op dezelfde dagen te posten. Maar mij kennende gaat dat momenteel nog niet lukken – helaas. Ik krijg het nog niet eens voor elkaar om me te houden aan mijn plan om netjes twee keer per week te posten! Hetzelfde geldt voor mijn plan om elk weekend een nieuwe YouTube video te uploaden. Er komen trouwens nieuwe video’s aan! Geen idee wanneer, maar ze komen eraan haha!
Ik blijf natuurlijk wel gewoon voor mijn blog schrijven, maar het kan zijn dat de komende weken de posts nog een beetje sporadisch zullen zijn terwijl ik me uit mijn quarter-life crisis probeer te worstelen. ;) Maar binnenkort zullen er als het goed is weer meer (en vaker) blog posts en hopelijk ook YouTube video’s online komen! Bedankt voor jullie geduld!

x Puck


Pfff, I haven’t been a very good blogger lately have I? Life’s been such a mess the past two months! My life’s always a mess though, but lately it’s been even worse haha. I won’t go into all that right now, but I might write a post about it in the near future.. I haven’t decided yet. Anyways, I’m not saying this is my excuse. Although it sort of is, but it’s not a very good excuse haha.
I used to have (and kind of still have) all these ‘’wild’’ plans like having an actual blog schedule and posting here on set days, several times a week. But knowing me there’s no way that’s going to work right now – unfortunately. I can’t even keep up with my plan of consistently posting twice a week! Or with my plan of uploading a new YouTube video every weekend. New videos are coming though! I don’t know when, but they are coming haha!

I’ll keep posting on my blog of course, but the coming weeks posts will probably still be a little less frequent while I’m struggling with my quarter-life crisis. ;) However in a bit I’ll probably start uploading more blog posts (and hopefully YouTube videos as well) more often again! Thanks for your patience!

x Puck


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Update | From one mess into another

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s