Review | Three new Catrice Ultimate Nail Lacquer colours

Zoals je misschien gezien hebt in mijn mini haul met nieuwe Catrice producten kocht ik onder andere drie van de nieuwe Ultimate Nail Lacquer nagellak kleuren. Namelijk ‘’112 Cha-KIRA’’, ‘’116 GREYzy In Love’’, en ‘’117 Mauve To The Beat’’. De nagellakken zijn €2,99 per stuk en te koop bij het Kruidvat of via Kruidvat’s website. Benieuwd naar swatches en mijn reviews? Lees dan verder!

Even ter informatie: de gemiddelde nagellak blijft zo’n twee dagen op mijn nagels zitten zonder te chippen. Wanneer ik een nieuwe nagellak uitprobeer verwacht ik dus op zijn minst dat hij zo ‘’lang’’ blijft zitten.


As you might’ve seen in my new Catrice products mini haul I bought three of the new Ultimate Nail Lacquer nail polish colours. The colours ‘’112 Cha-KIRA’’, ‘’116 GREYzy In Love’’, and ‘’117 Mauve To The Beat’’. The nail polishes are €2,99 (ca. £2,40 / $3,40) a piece and are sold at Kruidvat stores or on Kruidvat’s website. Want to see the swatches and read my reviews? Read on!

FYI: most nail polishes stay on my nails for about two days before chipping. So when I try a new nail polish I expect them to stay on my nails for at least that ‘’long’’.
P1000866-001

Catrice Ultimate Nail Lacquer in ‘’112 Cha-KIRA’’
Ik hou sinds kort erg van oudroze-achtige kleurtjes, dus toen ik deze kleur zag dacht ik meteen ‘’Die moet ik hebben!’’. De nagellak dekt perfect na twee laagjes en blijft bij mij twee dagen mooi zitten voordat hij begint te chippen. Niet heel bijzonder qua formule dus, maar dat heb ik voor de kleur wel over.

Recently I’ve been loving mauve-y colours, so when I saw this colours in the store I immediately thought ‘’I need it!’’. The polish is 100% opaque after two coats and stays on my nails for two days before chipping. Nothing very special in terms of longevity, but I don’t mind because I like the colour so much.
cn1 echt

Catrice Ultimate Nail Lacquer in ‘’116 GREYzy In Love’’
Dit is een mooi lichtgrijs kleurtje. Hij doet wel wat denken aan de Essence All That Greys nagellak in ”Greyt Times”, die helaas limited edition was. Hij bracht bij het eerste laagje zo streperig aan dat ik dacht dat het niet meer goed zou komen haha. Maar gelukkig dekte ook deze kleur perfect na twee laagjes. Van alle drie de kleuren bleef deze het beste op mijn nagels zitten, namelijk drie dagen.

This is a nice light grey colour. It reminds me a bit of the Essence All That Greys nail polish in ”Greyt Times”, which was limited edition unfortunately. The first layer applied so stripey and un-opaque that I thought it’d be a total flop. But luckily this colour was also opaque after two coats. This one also stayed on my nails the best out of the three: about three days.
cn3 echt

Catrice Ultimate Nail Lacquer in ‘’117 Mauve To The Beat’’
Geen idee of mijn definitie van ‘’mauve’’ verkeerd is, maar naar mijn mening is deze kleur niet echt mauve. Het is meer een bruinig kleurtje met een beetje grijs en paars erin. Ik vind ‘’112 Cha-KIRA’’ persoonlijk veel meer mauve! Hoe dan ook, ook deze kleur dekte goed na twee laagjes. Hij bleef twee dagen mooi op mijn nagels. Omdat het in vergelijking met de andere twee kleuren een vrij donkere kleur is zie je het wat sneller wanneer hij begint te chippen.

No idea if my definition of ‘’mauve’’ is wrong, but to me this isn’t really a mauve colour. It’s more of a browny colour with a bit of grey and purple in it. In my opinion ‘’112 Cha-KIRA’’ is more mauve! Anyway, this colour was opaque after two coats as well. It stayed on my nails for two days before chipping. Because it’s a darker colour than the other two it’s more obvious when it starts to chip.
cn2 echt-001

Welke van de drie is jouw favoriet? En heb je andere kleuren uit de Ultimate Nail Lacquer collectie geprobeerd?

Which one of the three is your favourite? And did you try any other colours from the Ultimate Nail Lacquer range?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
Haul | New Catrice products for spring 2016
Review | Essence Waterproof Eyebrow Topcoat
Haul | New Essence products for spring 2016
NOTD | Greyt Times
Review | Catrice Eyebrow Filler

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s