Update | From one mess into another

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben zijn er de afgelopen anderhalve week geen nieuwe posts online gekomen, en ook daarvoor waren de posts nogal sporadisch. Vandaag heb ik helaas wéér geen beauty of fashion post voor jullie, maar een (ongeplande) ”life update”. Zoals de titel al aangeeft ben ik de afgelopen maand van het ene in het andere technische probleem gerold. Waar ik eerst wat camera problemen had, en ik dus geen nieuwe foto’s kon maken, heb ik nu computer problemen. Sinds mijn laptop zich – tegen mijn zin – heeft ge-update naar Windows 10 kan ik niet meer bij mijn bestanden omdat mijn laptop mij telkens aanmeldt met een ”tijdelijk account”. Ook kan ik geen foto’s op mijn laptop zetten en bewerken omdat hij die niet opslaat. Ik ga komende week dus op zoek naar een computer mannetje in de hoop dat hij bij mijn bestanden kan, en ik aan het einde van de week weer échte posts kan plaatsen.
Wat mijn ”personal life” betreft ging het de afgelopen anderhalve maand ook niet zo lekker, maar dat gaat nu weer iets beter. Zul je net zien: heb ik er weer zin in, doet m’n computer het niet haha. Maar goed, ik wilde dus even laten weten dat ik absoluut niet stop met bloggen, en er komende week hopelijk weer nieuwe blogposts aankomen! (Zo niet dan zal ik hier weer even updaten!)

Bedankt voor jullie geduld!

x Puck


As you might’ve noticed I haven’t uploaded any new blog posts the past couple of weeks, and before that posts were a bit infrequent as well. Today I – unfortunately – don’t have a beauty or fashion post either. Instead I have a (unplanned) ”life update” for you guys. As the title suggests I rolled from one technical problem into another. First I had some camera problems, so I couldn’t take any new photos, and now I have computer problems. Since my laptop updated itself to Windows 10 – against my will – I don’t have access to any of my files because my laptop keeps logging me in with a ”temporary account”. I can’t put any photos on my laptop, nor edit them, because my laptop refuses to save them. This coming week I’m going on a quest to find a computer guy, hoping he can access my files, so that at the end of the week I can upload real blog posts again.
Concerning my ”personal life”, things haven’t been going smoothly either for the past month and a half, but I’m feeling a bit better now. Typical me: I’m doing OK again, but my computer stops working haha. Anyway, I just wanted to let you guys know that I’m not quitting my blog, and new posts will hopefully be coming by the end of next week! (If not I’ll post another update on here!)

Thanks for your patience!

x Puck

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s