My Beauty Backup Stash (Winter 2016)

De afgelopen tijd heb ik bij verschillende bloggers ‘’beauty back-up stash posts’’ voorbij zien komen. Dit zette me aan het denken: ik heb namelijk geen interessante back-up stash! De mijne bestaat voornamelijk uit saaie dingen als scheermesjes en maandverband haha. Ik denk dat dit vooral komt doordat ik zo veel mogelijk (voor mij) nieuwe dingen wil uitproberen, en dus niet zo snel iets opnieuw koop. Toch heb ik een aantal ‘’interessantere’’ back-ups bij elkaar kunnen sprokkelen voor deze post.

For some time now I’ve seen several ‘’backup beauty stash posts’’ coming by on the blogs I follow. This made me think: I don’t have an interesting backup stash! Mine mostly consists of boring things like razors and sanitary towels haha. I think this is mainly because I want to try as many (to me) new products as possible, so I don’t repurchase a lot of things. Anyways, I tried to gather some ‘’interesting’’ backups for this post.
SONY DSC
Kruidvat Sensitive 0% Gezichtsreinigingsdoekjes
Nog een paar dagen en dan zijn mijn Garnier Skin Naturals Micellaire Reinigingsdoekjes op. Ik kocht de Kruidvat Sensitive doekjes in de hoop dat ze net zo goed zouden zijn als die van Garnier, maar ik heb nu al mijn bedenkingen. De Kruidvat doekjes zouden namelijk alcoholvrij moeten zijn, maar in de ingrediëntenlijst staat toch echt ‘’cetearyl alcohol’’ (dan wel een minder irriterende variant, maar nog steeds alcohol!). Dat gaat mijn gezicht denk ik niet leuk vinden.

Kruidvat Sensitive 0% Face Cleansing Wipes
Just a few days till my Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Wipes run out. I bought the Kruidvat Sensitive wipes hoping they’d be as good as the Garnier ones, but I already have my doubts about them. The Kruidvat wipes are supposed to be alcohol free according to the front of the packaging, but it clearly says ‘’cetearyl alcohol’’ in the ingredient list (it might be less irritating but it’s still alcohol!). I’m afraid my skin’s not going to like that.


Herbal Essences Party Re-Fresh Droogshampoo
Ik heb deze droogshampoo al eens gereviewd op mijn oude blog (lees hier), maar voordat ik ook maar de helft kon gebruiken ging de spraykop kapot. Omdat het, voor zover ik me kan herinneren, best een prima droogshampoo is heb ik hem nog een keer aangeschaft om te kijken of ik hem even fijn (of fijner) vind dan de Batiste XXL Volume Droogshampoo die ik nu al een tijdje gebruik.

Herbal Essences Party Re-Fresh Dry Shampoo
I reviewed this dry shampoo some time ago on my old blog (read here), but before I could use more than half the can, the sprayer broke. As far as I can remember it wasn’t a bad dry shampoo so I bought it again to see if I’d like it as much as (or maybe more than) the Batiste XXL Volume Dry Shampoo that I’ve been using for a while now.


Rimmel 60 Seconds Super Shine nagellak in ‘’500 Caramel Cupcake’’
Deze nagellak is al een tijdje mijn favoriete nude nagellak. Voor Sinterklaas vroeg ik een back-up zodat ik niet snel zonder zou komen te zitten. Eén nadeel aan de Rimmel 60 Seconds Super Shine nagellakken: ze worden vrij snel na opening dikkig, waardoor ze ineens heel streperig aanbrengen.

Rimmel 60 Seconds Super Shine Nail Polish in ‘’500 Caramel Cupcake’’
This nail polish has been my favourite nude polish for a while now. I asked a backup for Sinterklaas so I wouldn’t be without it for a while. One disadvantage about the Rimmel 60 Seconds Super Shine nail polishes in my opinion: they turn goopy pretty quickly after opening them, which makes them apply super stripey.
een-001.JPG
Euro Profit Essential nagellakremover
Eerlijk gezegd vind ik mijn nagels lakken echt een rotwerk, maar ik doe het toch. Helaas ben ik nogal onhandig dus ik moet vaak één of meerdere nagels opnieuw doen voordat ik het er goed genoeg uit vind zien. Ik ga dus vrij snel door een fles remover, en vind het fijn om een back-up te hebben omdat het echt zo’n product is wat ik altijd vergeet te kopen wanneer het op is.

Euro Profit Essential nail polish remover
I hate painting my nails to be honest, but I still do it. Unfortunately I’m very clumsy so I often have to re-do one or more nails before they look kind of presentable. This means that I use up nail polish remover pretty quickly. I always like to have a backup of it because it’s one of those products I keep forgetting to buy after I’ve ran out.


Essence Stay All Day 16hr Long-lasting Concealer in ‘’Natural Beige’’
Een tijdje terug was dit de enige concealer die ik gebruikte dus ik schafte voor de zekerheid alvast een back-up aan. Maar sindsdien ben ik naast deze concealer ook een paar andere gaan proberen waardoor de back-up nog altijd onaangetast in mijn la ligt. De Essence Stay All Day concealer die ik nu gebruik is trouwens wel bijna op, dus deze back-up is bijna aan de beurt!

Van welke producten hebben jullie het liefst altijd een back-up in huis?

Essence Stay All Day 16hr Long-lasting Concealer in ‘’Natural Beige’’
A while back this used to be the only concealer I’d use so I purchased a backup just in case. However, since then I’ve been trying a couple of other concealers next to this one so this backup’s still chilling in my drawer. The Essence Stay All Day concealer I’m using at the moment is starting to run out though, meaning this backup will be put to use soon!

Of which products do you guys always need to have a backup?


OTHER POSTS YOU MIGHT LIKE
10 Beauty Products I Want To Try This Year (in English)
10 Beauty Products I Want To Try This Year (in het Nederlands)
Faves | Favorieten van oktober & november 2015 (in Dutch)
Faves | Favorieten van december 2015 (in Dutch)

TAG | What’s in my makeup bag? (Winter 2016) (in Dutch)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s