10 Beauty Products I Want To Try This Year (in Dutch)

(The English version of this post can be found here!)

Op het prachtige blog Teetharejade zag ik een tijdje geleden een blogpost genaamd ”Top 10 Products I Need To Try This Year”. Dit vond ik een erg leuk idee voor een post, dus bij deze laat ik jullie mijn tien producten zien die ik dit jaar wil proberen.

1. Exfoliërende toners (Benton BHA Aloe Toner): op YouTube en op blogs zie ik steeds vaker exfoliërende toners voorbij komen. Dit leek mij ideaal, vooral omdat ik een gevoelige huid heb en gewone scrubs mijn huid al snel irriteren. Helaas zijn de meeste exfoliërende toners van ”westerse” merken behoorlijk prijzig, dus ben ik op zoek naar een goede toner van een Zuid-Koreaans merk (zoals Benton).
2. Lush Celestial moisturiser: ik ben niet heel erg onder de indruk van de moisturiser die ik nu gebruik, dus ik ben op zoek naar een moisturiser voor een droge en gevoelige huid met zo weinig mogelijk slechte ingrediënten (i.e. alcohol, parfum etc.). Ik twijfel momenteel tussen Celestial en Skin Drink van Lush, dus ik ga binnenkort denk ik wat samples halen!
3. The Body Shop Ginger anti-roos shampoo: ik heb sinds het begin van de herfst zo’n last van een jeukende en droge hoofdhuid! (Nog net geen roos zeg maar.) Ik gebruik nu al een anti-roosshampoo maar die haalt weinig uit. Ik heb verschillende rave reviews over de The Body Shop anti-roosshampoo gelezen, dus ik denk dat ik hem binnenkort maar eens ga proberen.
4. e.l.f. Hydrating Under Eye Primer: ”Een primer speciaal voor onder je ogen? Wat een onzin!” dacht ik toen ik hem tegen kwam op de e.l.f. website. Maar toen ik verder ging lezen begon ik het toch wel interessant te vinden. Een primer die de fijne lijntjes onder je ogen ”opvult” én donkere kringen corrigeert? Klinkt als iets wat ik goed kan gebruiken!
10
5. Nesura Clear Nose Pack peel off masker: ik heb het idee dat de poriën op en rond mijn neus behoorlijk verstopt zitten. Ik ben niet zo’n fan van ”gewone” maskers omdat ik het gevoel heb dat ze niet veel doen, dus iets als een peel off masker leek me een beter idee. Dan kan ik ook echt zíén wat voor troep er uit mijn poriën komt. Goor, en heel bevredigend haha.
6. theBalm Meet Matt(e) Hughes liquid lipsticks: nog een product waar ik veel goeds over gelezen/gehoord hebt, en ze zijn – voor liquid lipsticks – relatief betaalbaar (€15,50). De kleur die ik het liefst wil proberen is ”Charming”. Dit schijnt een dupe te zijn voor de Kat Von D liquid lipstick in ”Double Dare”, waar ik al een tijdje mijn oog op heb.
7. Hydraterende gezichtsprimers (Too Faced HangoveRX Hydrating Face Primer): ik heb niet het idee dat de primers die ik tot nu toe gebruikt heb mijn droge plekjes echt helpen/minder zichtbaar maken. Het leek me dus een goed idee om een hydraterende primer te proberen. De duurdere primers die op mijn lijstje staan zijn de Too Faced HangoveRX Primer en de Hourglass N.28 Primer Serum, maar e.l.f. heeft ook een hydraterende primer dus misschien probeer ik die eerst.
8. Nuxe Rêve de Miel Ultra Nourishing lippenbalsem: als ik zo ongeveer alle beauty bloggers en youtubers mag geloven is dit de beste lippenbalsem ooit. Het is een vrij dikke balsem die je lippen schijnbaar heel lang zacht en gehydrateerd houdt, en het dus niet erg is als je hem soms vergeet opnieuw aan te brengen.
9. Reinigingsbalsems (It’s Skin Skin Solution Cleansing Gel Balm): nog een product wat mij fijn lijkt, maar wat bij ”westerse” merken nogal prijzig is. Dus ook hiervoor ben ik op zoek naar een goede variant van een Zuid-Koreaans merk (zoals It’s Skin). Want hoe fijn is het als je je oog- en gezichtsmake-up kunt verwijderen én je gezicht kunt reinigen met hetzelfde product?!
10. Sheet masks (Tony Moly I’m Real Avocado Mask Sheet): zoals ik hierboven al zei hou ik niet zo van gewone maskers die je op je gezicht moet smeren en daarna moet afspoelen. Sheet masks leken mij een goed alternatief, want je hoeft ze alleen op je gezicht te leggen, te laten ”intrekken”, en vervolgens de sheet te verwijderen en (bij Koreaanse sheet masks) wat achter blijft inmasseren als een soort serum. Je hoeft dus niets af te spoelen!

Welke beautyproducten wil jij graag uitproberen dit jaar?

Advertisements

One thought on “10 Beauty Products I Want To Try This Year (in Dutch)

  1. Pingback: 10 Beauty Products I Want To Try This Year (in English) | beauty&rags.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s