Welcome to beauty&rags.!

Hoi allemaal! Welkom op mijn nieuwe blog: beauty&rags.! Op deze blog deel ik mijn liefde voor beauty, fashion en nog een heleboel andere random dingen met jullie! (In het Nederlands én Engels!) Zoals jullie misschien wel weten heb/had ik hiervoor een andere blog: The Freedom Wardrobe, maar ik vond dat het tijd was om het bloggen iets ”serieuzer” te gaan nemen, en een eigen domein te nemen. The Freedom Wardrobe blijft nog een tijdje actief, dus de posts die daarop staan kunnen nog gelezen worden. Zoals jullie hier beneden kunnen zien staan er al een paar posts van TFW op deze blog, en de komende tijd plaats ik hier en daar nog een ”oude” post, maar er komen natuurlijk ook héél veel nieuwe posts aan! Ik wil op een gegeven moment ook een vaste hoeveelheid posts per week gaan plaatsen, maar ik weet nog niet helemaal hoe of wat.
Anyways, als deze blog wilt volgen kan dat via de social media icons hiernaast, of via de pagina ”Bloglovin” hierboven in de menubalk. Voor het gemak heb ik alle links hier nog eventjes samengevat. ;)

beauty&rags. op Bloglovin
: helaas kan er geen Bloglovin button meer op WordPress sites geplaats worden (hoe onhandig is dat!!), maar je kunt mijn blog nog wel gewoon volgen via Bloglovin, via deze link!
beauty&rags. on WordPress: mijn nieuwe blog is een WordPress blog. Je kunt me dus op WordPress volgen via de volg-button op mijn blog!
Puck on YouTube: ik blijf YouTube-videos maken (ik ben zelfs op zoek naar een betere camera, betere editing software etc.!) en zal deze natuurlijk ook op beauty&rags. plaatsen!
Puck on Instagram: mijn meest recente Instagram posts worden overigens ook op beauty&rags. weergegeven, en de link naar beauty&rags. staat permanent in mijn Instagram bio!
Puck on Twitter: ik probeer steeds meer met Twitter bezig te zijn, dus heb je Twitter, volg mij dan vooral! Gezellig! :)
The Freedom Wardrobe: mijn oude blog (in het Nederlands)!

Hopelijk vinden jullie het lezen van mijn blog (en het kijken van mijn video’s) net zo leuk als ik het schrijven en maken ervan vind!

x Puck

~ ~ ~

Hi everybody! Welcome to my new blog: beauty&rags.! On this blog I share my love for beauty, fashion, and a lot of other random stuff with you guys! (In Dutch and English!) As you guys may or may not know I have/had another blog: The Freedom Wardrobe, but in my opinion it was time to take blogging a bit more ”serious”, and to get my own domain. The Freedom Wardrobe will stay active for a little while, so you can still read the posts that are on there. As you guys can see below I’ve already posted a couple of posts from TFW on here, and I’ll be posting a few more ”old” posts on here in the near future, but of course I’ll also post a lot of new posts from now on! I want to start posting a fixed amount of posts every week at some point, but I don’t know how many, when etc.
Anyways, if you want to follow this blog, you can do so via the social media icons on the right side of this page, or via the page ”Bloglovin” in the menu bar on the top of this page. Down below I made a little summary of all the links. ;)

beauty&rags. on Bloglovin: unfortunately Bloglovin buttons can’t be added to WordPress sites anymore (how inconvenient is that!!), but you can still follow my blog on Bloglovin, via this link!
beauty&rags. on WordPress: my new blog is a WordPress blog, so you can follow me on WordPress via the follow button on my blog!
Puck on YouTube: I’ll keep making YouTube videos (I’m even looking for a better camera, better editing software etc.!) and I’ll keep posting them on beauty&rags. of course!
Puck on Instagram: my latest Instagram posts will appear on beauty&rags. by the way, and the link to beauty&rags. will be in my Instagram bio permanently!
Puck on Twitter: I’m trying to use Twitter more and more, so if you have Twitter, don’t hesitate to follow me! :)
The Freedom Wardrobe: my old blog (in Dutch)!

I hope you guys like reading my blog (and watching my videos) as much as I enjoy writing and making them!

x Puck

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s