New In | Allsaints Fleur De Lis Chain Crossbody Bag

Oké, hij is misschien niet helemaal ”new in”, want ik heb hem al minstens een maand, maar ik ben er zo blij mee dat ik er toch nog een blogpost over wilde schrijven. Ik heb het over mijn nieuwe grote liefde: de Allsaints crossbody tas! Ik was al een tijdje op zoek naar een niet al te groot, zwart crossbody tasje, omdat het tasje wat ik meestal gebruikte niet zo’n handige optie meer was. Soms vielen er namelijk kleine dingen door de openingen aan de zijkant, of ging de kliksluiting uit zichzelf open! Ik had de Allsaints tas al een paar keer voorbij zien komen, maar de prijs schrok me een beetje af. Nee, het is geen YSL of Céline tas (die kan ik überhaupt niet betalen), maar €176,00 voor een tas is voor mij alsnog een behoorlijke smak geld. Vlak na mijn verjaardag besloot ik hem, tijdens een treat yo self momentje, toch te kopen.

Okay, maybe this isn’t entirely ”new in”, because I’ve had this for at least a month, but I’m so happy with it that I just had to write a post about it. I’m talking about my new big love: the Allsaints crossbody bag! I’ve been looking for a small (but not too small), black crossbody bag, because the bag I usually use wasn’t the most practical choice anymore. Small things kept falling out of the bag through the openings on the sides, and the closure sometimes opened on it’s own! I’d already seen the Allsaints bag a couple of times, but the price kind of scared me. No, I know it’s not a YSL or Céline bag (I can’t afford those anyway), but spending €176,00 on a bag still is a big deal for me. However, after my birthday I had a bit of a treat yo self moment, and decided to buy the bag anyway.

De tas is niet groot maar er past alsnog redelijk wat in. Hij is gemaakt van echt leer en heeft drie vakjes met ritssluitingen – dus die gaan gelukkig niet zomaar uit zichzelf open. Verder heeft de tas een (afneembare) ketting als hengsel, iets wat mij niet zo praktisch leek, maar dat bleek reuze mee te vallen. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren via Allsaints en Selfridges.

The bag isn’t big, but it still fits a bunch of stuff. It’s made of real leather and has three compartments with zippers – so they won’t just open on their own out of nowhere. The bag has a (removable) chain as a handle, something I though wouldn’t be very practical, but luckily it works totally fine. You can get the bag in different colours via Allsaints and Selfridges.

Advertisements

2 thoughts on “New In | Allsaints Fleur De Lis Chain Crossbody Bag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s