OOTD | Black with a hint of white

SONY DSChoed/hat asos | blouse urban outfitters | vest/cardigan asos | tas/bag allsaints | jeans monki | schoenen/shoes asos (soortgelijk/similar) | lipstick nyx ”cannes”

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCEen (bijna) all black outfit saai? Natuurlijk niet! Als je wat verschillende texturen door elkaar gooit kan het haast niet mis gaan. Vandaar dat ik simpele zwarte jeans gecombineerd heb met een fluffy oversized vest van Brave Soul en mijn nieuwe grote liefde, de leren Allsaints Fleur De Lis crossbody tas (meer daarover hier). Om niet he-le-maal in het zwart te zijn, ging ik voor een witte blouse met crochet details en flared mouwtjes die onder het vest uitpiepen. Ik besloot een hoed op te doen (why not, right?), en ook platform enkellaarsjes konden natuurlijk niet ontbreken!

An (almost) all black outfit boring? Of course not! You can hardly go wrong if you throw in a couple of different textures. That’s why I combined a pair of simple black jeans with a fluffy oversized cardigan from Brave Soul, and my new great love, my leather Allsaints Fleur De Lis crossbody bag (read more here). Because I didn’t want to wear black only I opted for a white blouse with crochet details and flared sleeves that peep out from underneath the cardigan’s sleeves. I decided to wear a hat (why not right?), and of course I had to add a pair of chunky black platform booties!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s